Miroslav Kulhavý: Základní boj proti lžím o islámu začíná na školách

23.06.2017 21:10

Hlavně na vysokých, ale i na středních školách najdeme, vítače, bagatelisty nebezpečí islamizace a eurozrádce českého národa! Je to ještě horší: zjevná lež se dá snadno vyvrátit, a nebo i bez argumentů se jeví jako nevěrohodná. Tím horším prvkem je polopravda. Tu používá většina sluníčkových arabistů, všichni multikulturalisté, sami muslimové ve svých projevech na veřejnosti a tupí obhájci svobody náboženské víry s humanitními klapkami na očích při posuzování příchozích muslimských migrantů do Evropy.

Miroslav Kulhavý: Základní boj proti lžím o islámu začíná na školách
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Přednáška Mohameda Al Otaibiho

Polopravda je dle faktografie způsob stavby pyramidy ze záměrně vybraných kamenů a s určitým vrcholovým závěrem, přičemž je možno vystavět z celé nabídky kamenů i jinou a třeba i třetí pyramidu s naprosto jiným koncovým výsledkem. Již od I. stupně ZŠ je žáčkům vnucován názor rovnosti všech lidí na světě; pokud jde o barvu pleti, místo zrození nebo i vzdělanostní úroveň, atd. je vše v pořádku, ale jak se do toho přimíchá náboženství, je tam schováno kukaččí vejce v podobě islámu. A to je nepřijatelné.

 Dětská mysl, její vnímání světa, jak je všem jistě známo, je lehce ovlivnitelná a navíc, co je už se vrůstajícím věkem zakódováno, se v budoucnu jen velmi obtížně maže. A je-li už od mala sycena polopravdou, neřkuli lží, nelze to nazvat jinak než těžký zločin, který by měl být trestán. Není jiné cesty, než včasně (spíše už pět minut po dvanácté) ukázat bez korektních zábran, kdo se na tom zamlčování podílí. A vinni jsou všichni, kdož to ze své funkce dopustí. V první linii viníků stoji politici s ministrem školství v čele. Hned v závěsu jsou média, zvláště ty veřejnoprávní. Bez viny nejsou ani rodiče a vůbec mlčící veřejnost, která svým nezájmem nechá za sebe vykřikovat pomýlená sluníčka. Na věkovém složení z různých akcí, které jsou namířeny proti kritikům islámu, je dobře vidět, kam naše školské a univerzitní elity studenty směřují, často pomocí pseudohumanity, bez ohledu na širší souvislosti.

K těm mediím jen ukázka na příkladu. Dne 16.6. byl na Seznamu.cz duel s p.Martinem Rozumkem z neziskovky a p. Martinem Kupkou z ODS. Vedle nadsazených počtů skutečných uprchlíků od p. Rozumka a sbírání politických bodů p. Kupkou, nepadlo ani od moderátora za celých 20 minut povídání o migrantech, v souvislosti s těmito osobami, ani jednou slovo islám nebo muslim. Ať žije korektnost!

Ale zpět ke školám; kdo se ještě nesetkal s růžovým islámem, nechť si najde, dnes už lehce odsunutou akci „Islám očima českých školáků“. Po intenzivních protestech byla stažena garance Min. školství, ale od velvyslanectví USA, které tento paskvil všemožně podporovalo (osobně p. Schapiro), nezaznělo nic. Ten program není úplně mrtvý, ale to není důvod mé zmínky. To nejhorší je, že k tomu v ČR vůbec došlo!

Podobně, ale daleko lépe skrytě, se jeví program Edizon. Vůbec nemám nic proti setkávání studentů z různých končin světa a určitě je to přínosné; zvláště pro mnohé rodiny, které nemohou umožnit své ratolesti cestovat po světě. Je-li však v zahraniční skupině muslim, vím dopředu, jaký islám bude prezentovat. Určitě ne celou islámskou nauku včetně nerovnosti pohlaví, záští proti židům nebo s kategorizací pro jinověrce a ještě hůře pro ateisty. A další a další negativa vůči demokratickým principům. Prezentovat islám, který byl ještě před 10 – 15 lety v Tunisku, Turecku nebo i v Sýrii je podvod na posluchačích, protože sekulárnímu pojetí státu poměrně rychle odzvonilo, tak jako v 79. v Iránu.    

Ano, velmi bych uvítal, aby na školách probíhaly otevřené besedy o islámu a vůbec o dění ve světě. Ale nemůže ji vést jen jeden arabista, který by se raději propadl do pekla, než aby řekl o islámu křivého slovíčka. Při neexistenci deklarace evropských muslimů a při řadě směrů a odnoží v islámu, jakou verzi je možno studentům předložit?! Tu prázdnou stránku vytvořenou mlčením těch „umírněných“? Nebo zase jen polopravdy a lži?!

Závěrem nelze jinak, než vyzvat rodiče, aby se s islámem alespoň v základu seznámili a se svými ratolestmi diskutovali. Nenechali je jen přitom, co jim kdo, třeba i ne ve zlém úmyslu, nakuká. Ale důrazně je potřeba vyzvat státní odpovědné orgány a zastupitele na všech stupních, aby zabránili na „vlastním hřišti“ (ve škole) hlásání polopravd a lží o islámu.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…