Miroslav Macek: Je nejvyšší čas začít vyrábět čtvercové pneumatiky

21.08.2019 11:07

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Je nejvyšší čas začít vyrábět čtvercové pneumatiky
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

ČSSD by měla novým kandidátem na ministra kultury všechny překvapit, hlavně pak prezidenta Zemana, a navrhnout do funkce Davida Ratha.
Je všeobecně znám, je bývalým poslancem za ČSSD, umí shánět peníze, umí (dlouze) mluvit, kulturním věcem rozumí (v Londýně vydražil pro Středočeskou galerii středověkou iluminaci), nebál by se prezidenta a to, že je odsouzen, může přestat hrát po případném odsouzení premiéra roli.

***

Německý zábavní park po vlně kritiky na sociálních sítích ukončil provoz atrakce, kterou spustil teprve před několika týdny. Ukázalo se totiž, že pohyblivá ramena kolotoče připomínají dva velké hákové kříže, informovala agentura DPA.
Možná by Němcům stálo za to připomenout, že na nacistické vlajce nebyl jen hákový kříž, ale též bílé kolo na červeném pozadí, takže je nejvyšší čas začít vyrábět čtvercové pneumatiky!

***

Tohle na mne vybaflo z Facebooku:
Kangen voda® je velice chutná voda vytvořena pomocí inovativní technologie výrobce Enagic. Nejedná se pouze o filtrovanou vodu, ale také o takzvanou ionizaci vody a elketrolízu. Tato voda může být používaní hned několika způsoby, jak na pití, vaření a zkrášlování, tak i pro čištění.
Přetiskuji bez oprav a komentáře…

***

Opsáno z Facebooku:
Já si opravdu nemyslím, že každý aktivista musí být nutně kretén. Jen se to blbě odlišuje, protože skoro každý kretén si o sobě myslí, že není kretén, ale aktivista.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…