Miroslav Macek: Rozvíjí se takový nešvar. Radikalizují se auta

27.03.2017 13:30

Pondělní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Rozvíjí se takový nešvar. Radikalizují se auta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Na následující dotaz a povzdech „Napadne někoho alespoň jeden jediný zákon, který byl schválen během tohoto volebního období a je něčím doopravdy prospěšný pro naši zem a její občany?
Možná nemám ucelené informace, ale já vnímám POUZE samé zákazy, likvidace, příkazy a buzerace, regulace, kriminalizace - a naprosto neuvěřitelně dokonale propracovaný systém penalizací“ lze jednoduše odpovědět: cožpak může být cesta k rozvinutému socialismu jiná?

Miroslav Jahoda na facebooku:

Nechápu, proč se stále píše o tom, že Česká republika má obavy, že vícerychlostní EU bude znamenat, že budeme vyloučeni z některých rozhodovacích procesů.

Z veškerých rozhodovacích procesů jsme celou dobu vyloučeni tím, že nemáme žádný vliv na to, kdo bude zvolen v ostatních 26 státech a přehlasuje nás. Zákony vytváří Evropská komise, které k tomu nedal mandát jediný občan Evropy.

Z toho obavy nepramení?

A dále píše:

Rozvíjí se takový nešvar. Radikalizují se auta. Každou chvíli čteme v novinách, jak nějaké auto zaútočilo. To bude tím, jak už všude cpou tu Smart inteligenci, tak asi už auta začínají přemýšlet a podléhat nebezpečné ideologii.

Taková Škodovka, Dacia nebo Lada jsou v klidu, těm zůstává kritické myšlení. Japonská auta jsou také v pohodě, ta si radikální ideologii přímo zakázala.

Ale velké ohrožení platí pro Mercedesy, Opely či BMW. Ty, které žijí na východě, tak ještě dejme tomu, ale v zemi původu škoda mluvit.

A úplně nejhůř jsou na tom Renaulty, Peugeoty a Citroëny, kde už radikalizace dosáhla vrcholu.

Mysleme proto na naše auta. Každé nově příchozí auto, které přijede do Evropy by asi mělo dostat školení o nenávisti a poklidném soužití v jednom parkovacím domě.

Kdyby to EU myslela s rovnoprávností žen vážně, zakáže horní díl plavek.

Češi jsou smějící se bestie:

Já mám náhodou tu změnu času rád.

Kdybych byl presidentem, prosadil bych, aby se čas měnil aspoň 5x do roka. A pokaždé jindy. A o jiný časový úsek, třeba 32 minut.

Lid by se pořád udržoval v bdělosti.

Navíc bychom to hezky natřeli EU, zahraniční návštěvy by byly mnohem zábavnější.

A fungovalo by to proti terorismu. Časová koordinace větší skupiny by byla prakticky vyloučena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…