Miroslav Sládek: Největší podvod v historii České republiky

07.12.2015 8:50

Ekologický terorismus vede nejen k poškozování států, které jej nedokáží principiálně odmítnout, ale poskytuje také podmínky pro páchání kolosálních podvodů, jejichž obětí se stala i Česká republika.

Miroslav Sládek: Největší podvod v historii České republiky
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

Když navrhuji radikální a strategická řešení přesahující rámec naší republiky, ozvaly a ozývají se vždy hlasy argumentující malostí státu, malým počtem obyvatel atd. Například při postupu proti Evropské unii, Severoatlantické aliance, záboru Podkarpatské Rusi atd. Vždy těmto názorům oponuji, že nejsme tak malí ani bezvýznamní a že jsme již dokázali v historii, že se s námi musí počítat. Příkladem budiž hrdinný boj Československých legií. Pokud by byly účinně podpořeny západními „spojenci“ dokázaly by zlikvidovat bolševickou revoluci ještě před tím, než stačila zachvátit šestinu světa.

Takže tak malí zase nejsme.

Nyní však mám k dispozici argument, který snad již všechny pochybovače definitivně přesvědčí. Jsme nejen velcí a významní, ale jsme s nejvyšší pravděpodobností světové jedničky. A dovolím si hned v úvodu konstatovat, že nás o tento „čestný“ titulu již nikdo v budoucnosti nepřipraví.

Podvod, na kterém naše republika krvácí a bude krvácet ještě tak dlouho až zaplatíme my všichni více než čtyři biliony korun je nazýván solární elektrárny nebo fotovoltaika. To jsou však jen krycí jména, která mají zamlžit před veřejností pravou povahu tohoto případu. Skutečný název je „KOLOSÁLNÍ ASTRONOMICKÝ PODVOD“ nebo také „ZLOČINNÉ SPOLČENÍ MINISTRŮ, POSLANCŮ A PODNIKATELŮ ZA ÚČELEM VYTUNELOVÁNÍ ČTYŘ BILIONŮ KORUN ČESKÝCH“.

Zahraniční podnikatelé společně s českými protějšky podplatili poslance a ministry, aby byl v parlamentu schválen zákon, který nastavil astronomicky vysoké výkupní ceny za kWh elektrické energie získané ze solární energie. Tato nehorázná výkupní cena je garantována na patnáct let. Jako reakce na první pokus o její snížení se objevilo tolik arbitrážních řízení, že by to mohlo Českou republiku úplně zlikvidovat. To však byla jen první vlna, i když velmi výnosná, korumpování nejvyšších představitelů výkonné a zákonodárné moci. Únik informací byl jenom organickou součástí tohoto kolosálního podvodu. Nesmíme zapomenout ani na novináře, poskytující tomuto podvodu mediální krytí jak v minulosti, tak v současnosti.

Můžeme se bohužel jen domnívat, zda úplatky pro nejvyšší kategorii schvalovacího procesu byly v řádu desítek nebo stovek milionů.

Za tímto účelem bylo zdevastováno čtyři tisíce hektarů nejkvalitnější orné půdy. Od vydávání územních rozhodnutí a stavebních povolení, až po povolení provozu probíhala druhá fáze vlny korupce, do které musely být v postižených regionech zapleteny všechny stavební úřady a samozřejmě energetický úřad, který schvaloval solární elektrárny na poslední chvíli a to bez náležité kontroly. Zde se jistě jednalo o menší částky, než v případu poslanců nebo ministrů, o to více jich však bylo.

Je jedno, zda se jedná o hojně v médiích propíraný Ševětín, nebo třeba komplex u letiště v Brně – Tuřanech, na kterém se podílel i současný, jinak velmi populární poslanec a hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek nebo jeho předchůdce lidovec Stanislav Juránek. V posledně jmenované lokaci údajně uniká Jihomoravskému kraji jen na nájmu cca dvacet pět milionů korun ročně. Skutečně nejde o jednotlivé lokace, protože solární elektrárny jsou prostě všude. Jak by také ne, když naše malá zem má třetí nejvyšší výkon na hlavu v celé Evropské unii.

Ale nejen velcí zločinečtí bossové s pohotovými miliony na výstavbu elektráren na zelené louce, ale i mnoho malých a středních si bohatě polepší, neboť Česká republika neoprávněně vyplácí dotace i malým a středním elektrárnám, které nesplňují příslušné normy.

Když provedeme jen hrubý součet dotací na základě zabrané plochy, předpokládaného výkonu atd. dojdeme skutečně k astronomické sumě čtyř bilionů korun.

Nezávidím policii, která bude muset jít proti jednorázově vytvořené mafii, která je složena z tolika ministrů, poslanců a podnikatelů, že by snad bylo jednodušší vyjmenovat ty, kdo se na tom nepodíleli. Jaký asi může být osud vyšetřování takového kolosálního podvodu, do kterého je zapleteno tolik osob. Předpokládám, že i toto vyšetřování skončí asi tak jako vyšetřování brutálního zásahu policie na Národní třídě v listopadu 1989. Pokud vím, byl odsouzen jeden komunistický funkcionář asi na dva roky vězení. A snad ještě jeden, který předstíral mrtvého studenta. Asi se nemýlím, když prohlásím, že podobně hubený výsledek bude i tentokrát. Nebo spíše budou potrestáni ti, kdo o tomto tématu budou příliš otevřeně hovořit?

Musíme ovšem také konstatovat, že ekologické aktivity hraničící s terorismem prováděné anarchisticky zaměřenými jednotlivci poškozují celou naši zemi. Mrzačí průmysl a zemědělství v době, kdy největší světoví znečišťovatelé životního prostředí Čína a Indie mají Kjótský protokol za bezcenný cár papíru. Není možné se divit, že naše výrobky nejsou konkurenceschopné, když naše místní normy jsou naprosto devastující ve srovnání s normami v nejproduktivnějších částech světa. Bez teroru ekologických aktivistů by nebylo možné ani tento podvod zorganizovat a realizovat.

Vzhledem k tomu, že se jedná o kolosální podvod s astronomickou škodou, nezbývá než konstatovat jediné možné řešení:

1. Nové parlamentní i krajské volby v nejbližším možném termínu.

2. Po těchto volbách povoláme k odpovědnosti všechny současné ministry, poslance a senátory. V politice platí presumpce viny, a proto budou muset každý jednotlivě prokázat, že se žádné činnosti podporující i zprostředkovaně solární podvod nezúčastnili. Za takovou činnost ovšem považujeme i hlasování v zastupitelských sborech. Přehledy o hlasování jsou úředně ověřeným dokumentem.

3. Vzhledem k počtu zúčastněných osob a velikosti škody jde o zločinné spiknutí, na která trestní zákoník pamatuje nejvyššími sazbami.

4. Všechna jména aktérů ať již přímých nebo nepřímých i s dostatečnými identifikačními údaji budou zveřejněna.

5. Každá z osob uvedených v bodě 4.) bude kromě toho zbavena práva být volen a to po dobu deseti let.

6. Výkupní ceny ze solárních elektráren budou sníženy na průměr ze všech zdrojů a to zpětně k datu 1. 1. 2015. Pokud nebude mít majitel na vrácení případného přeplatku, bude mu solární elektrárna zabavena bez náhrady.

7. Vzhledem ke zločinnému spolčení za účelem poškození České republiky budou odmítnuty všechny arbitrážní spory v tomto oboru jako nezákonné.

8. Ekologické aktivity budou vždy přezkoumány nezávislými komisemi pouze na základě přínosu pro společnost bez ohledu na vydírání nebo nátlak, případně politickou korektnost. To uvolní mimo jiné prostor pro vybudování dálnice z Brna do Vídně a další veřejně prospěšné a perspektivní projekty.

Využijme této příležitosti k odstranění zkorumpované vládnoucí garnitury a to v kompletním složení k datu 1. 12. 2015 bez výjimky. 

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…