Oldřich Rambousek: Plíživá smrt obchází Evropu. I Česko už se poddává

05.12.2015 16:00

Ne, ne – nebojte se – nebudu nijak zvlášť rozebírat Islámisty a migrační vlnu, i když je zde evidentní příčinná souvislost s pozvolným zotročováním lidstva. Ono zotročování a zavádění globální kontroly všeho a všech je to zlé!

Oldřich Rambousek: Plíživá smrt obchází Evropu. I Česko už se poddává
Foto: Václav Fiala
Popisek: Uprchlíci z Afghánistánu

V současnosti už je viditelné a hmatatelné, že demokracie končí. Současnost je už její LABUTÍ PÍSNÍ! Vznik plánu na demontáž demokracie můžeme datovat do doby cca 20 ti let před pádem socialistického zřízení. Co na tom, že si mnozí lidé mylně mysleli a někteří dokonce věřili, že demontáž socialismu povede k větší demokratizaci společnosti. Víte – on nás ten socialismus de facto chránil před globalizací a mafiánskými praktikami kapitalismu, ale hlavně nás chránil před nástupem NWO. Ono totiž nebylo technicky ani politicky možné v době kdy byl svět bipolárně rozdělen implementovat prvky NWO. K tomuto bylo skutečně nutné socialismus rozbít a vytvořit pozvolnou ekonomickou fúzi a tzv. transformaci. Tedy došlo ke stavu, kdy se ekonomická formace sloučila pod jeden systémový princip a vládnoucí světová elita postupně převzala vlastnictví ekonomické formace socialistických zemí. Nyní je překážka v cestě poslední a tou je zbytek lidstva. Proč píšu zbytek lidstva? Protože vládnoucích mocenských elit, se to netýká. Ten zbytek lidstva – tj. cca 98% populace budou v budoucnu tj. do 10-20let  postupně zotročeni, zbaveni svých lidských a občanských práv a budou čipováni jako pejsci a kočičky.

Bylo též doslova nutností rozbít velký SSSR a vůbec ne kvůli demokracii a lidem, ale kvůli přístupu k surovinám. SSSR byl supervelmocí, která disponovala obrovským množstvím nerostných surovin, které západ velmi potřeboval a potřebuje, protože své nerostné bohatství značně vyčerpal a vydrancoval. Tento proces ještě neskončil, a protože je Rusko pořád značně veliké a bohaté, tak je třeba jej rozštěpit a rozbít. Proto je tolik snah o vytváření vnitřního neklidu v Rusku, proto tolik snah o zatažení Ruska do otevřeného vojenského konfliktu. Putin a Rusko se ale nechtějí dobrovolně podřídit diktátu NWO a politických loutek Obamy, Merkelové, Hollanda a dalších. Právě proto vyvstal problém zvaný Ukrajina či Krym. Putin se brání a brání svou zemi a bohužel tohoto postoje jsme se nedočkali my Češi od svých politiků už 25 let.

Dost možná se někteří čtenáři uchýlí k napadení mé osoby a urážkám, protože budou tento text považovat za bludy nebo konspiraci. Víte – ty urážky trochu zabolí, ale Vás ostatní to bude bolet více – pokud se neproberete a nezačnete přemýšlet. Já budu připraven. Mnohdy bych byl raději, aby vše bylo jinak, ale bohužel a to podotýkám, se mi to co říkám plní cca na 90%. Stačí jako důkaz, když si přečtete mé články dřívějšího data.

Velice přesně vím, že politika není hra na náhodu a tuším, že éra politiky skončí s érou demokracie, která byla a je poněkud překroucená. Nastane doba politické a lidské tmy pokud nezakročíme. Musíme zakročit my – obyčejní lidé, protože naši představitelé (vláda, parlament, senát, neziskovky atd.) jsou řízeny a koupeny mainstreamem. O mediální sféře ani nemluvím, protože ta je přímou součástí mainstreamu a slouží ke všeobecnému řízení obyvatelstva a jeho nálad a názorů.Jejich kroky a činy nejsou demokratické. Stejně tak je to i s volbami, ke se hlasy kupují!!! Ne to není konspirace, ale fakt. Vezměte si například to, že kdyby vám někdo před 30*40ti lety řekl, že budeme dostávat výplaty na účet a nikoliv do ruky, dozajista mu řeknete, že je to nesmysl a konspirace. Nebo, kdyby jste před 25 ti lety řekli lidem, kam až se s tou kapitalistickou demokracií dostaneme. Nikdo by tomu nevěřil a nazýval by to konspirací. Jaká je ale skutečnost?

To, že migrační krize je plánovaným aktem mi nikdo nevyvrátí, ale nedám si vyvrátit ani fakt, že Česká vláda a vlády ostatních Evropských zemí nedělají v podstatě nic zásadního pro ochranu původních domovských národů. Ba spíše naopak. Využívají migrační krize jako zástěrku pro zavádění aplikací NWO související s globální kontrolou obyvatelstva. Je to velmi šikovně navlečeno a dokonce si o to sami říkáme. Jeden z našich Českých vládních představitelů na kameru řekl „musíme se trochu omezit v naší svobodě a soukromí, abychom mohli být své zemi bezpečni.“ My však – původní národy Evropy nikoho neohrožujeme! My nejsme ve své zemi nebezpečím! Tím jsou migranti!! Tím jsou samozvané elity. Oni jsou prostředkem k zavádění NWO a ani o tom sami neví. Místo pragmatických řešení k ochraně ČR a jejich hranic se vláda zabývá tím, jak omezit možnosti držení zbraní! Zkrátka chtějí, aby se domovské obyvatelstvo nemělo čím bránit. Údajně kvůli ekologii vám mohou vlézt příslušníci státní správy až do domu na kontrolu kotle a nemusí respektovat soukromé vlastnictví. Ba ne – nejde o kotle, ale o to, aby existoval nástroj k tomu, aby bylo možno kontrolovat vaše soukromí. Podobného principu využívá i Babišova EET, která připravuje startovací plochu pro dohodu TTIP. Obojí je třeba odmítnout! Mobilní telefony a hovory jsou již dávno odposlouchávány a nahrávány a to pod zástěrkou možnosti zkvalitnění služeb. Kamery, které nás nahrávají, jsou i ve vesnicích! O jaké demokracii je tedy řeč? A že nás budou čipovat jako pejsky? Nevěříte? Uvěříte! V časovém, intervalu 10-15 let je plánováno úplné zrušení peněžního oběživa jakožto nástroje obchodu a směny. Tato informace probleskla medii jen tak letmo, ale tato skutečnost je obsažena v predikci NWO. Je tedy jasné, že budete – li si chtít něco koupit, tak to bude muset být jinou formou. Čipy na lidi už existují dávno a v dnešní době jsou opravdu miniaturní. Pakliže budete chtít žít a koupit si obyčejné jídlo, budete nuceni mít čip – jinak umřete. Budete chtít být ošetřeni u lékaře – opět nutný čip, protože na něm budou vaše veškeré osobní údaje a kód pojišťovny, totéž ŘP a jiné. Tedy ještě rádi si necháte dát čip pod kůži aby jste mohli žít. Nevěříte? Je to SCI – FI myslíte anebo konspirace? Nevěřte, ale bude to tak. Nechcete, aby to tak bylo? Jděte do ulic, po statisících. Zničte SB, MMF, ECB, Rockelfellery, Rotschildy, Bushe, papeže, členy trilaterály či zednářských loži. Hledejte je ze všech sil. Jsou ti, kdož z vás chtějí udělat otroky. Nevolte při volbách blbce.

Volte Okamuru.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …