P. C. Roberts: Kdo platí protestujícím za narušení Trumpovy inaugurace?

20.01.2017 10:12

Jestliže web „http://www.disruptj20.org/get-organized/events/“ není falzum, pak do a lá majdan protestů proti Trumpově inauguraci vložil kdosi hotové jmění. Kdo to asi byl? George Soros? Národní nadace pro demokracii? CIA?

P. C. Roberts: Kdo platí protestujícím za narušení Trumpovy inaugurace?
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Zpráva Global research poukazuje na nevídané sumy nabízené protestantům, ochotným za příslušnou odměnu narušit Trumpovu inauguraci. Inzeráty v 50 největších městech napříč Spojenými státy nabízejí 2500 dolarů měsíčně „pracovníkům“ ochotným protestovat proti inauguraci zvoleného prezidenta Trumpa“. Zřejmě pro daný účel zřízená organizace Demand Protest (Protest na vyžádání) v San Francisku nabízí „pracovníkům“vedle zmíněných 2500 dolarů navíc ještě i hodinovou mzdu ve výši 50 dolarů, pokud se tito účastní aspoň šesti akci za rok. Všem plně zaměstnaným „pracovníkům“ pak zaručuje i bezplatnou zdravotní péči, včetně ošetření chrupu a zraku.

Organizace Demand protest popisuje sebe sama jako „největší podpůrnou organizaci ve Spojených státech, zaručující potenciálním zájemcům, že za boj proti Trumpovi dostanou zaplaceno“ V inzerátu organizace se dále uvádí: „Platíme politicky motivovaným lidem, ochotným bojovat za cíle, kterým věří. Momentálně hledáme „pracovníky“, kteří jsou ochotni přidat svůj hlas do celostátního protiinauguračního protestu.“

Za hlavní města protestů proti Trumpově inauguraci byla vybrána tato: New York, Chicago, Los Angeles, Dallas, Charlotte, Detroid a Denver.

(Překlad: Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…