Paul Craig Roberts: Zadostiučinění snad i pro vás

13.07.2017 10:12

Paul Craig Roberts ke svému vyznamenání za celoživotní dílo.

Paul Craig Roberts: Zadostiučinění snad i pro vás
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: psací stroj

Drazí přátelé, donátoři, čtenáři,
Jestliže některé z vás vyděsila temná organizace PropOrNot svým tvrzením, že jsem ruský agent, či byli-li jste rozladěni pověstmi o tom, že jsem konspirační teoretik, protože nevěřím vládním teoriím, pak snad i pro vás bude jistým zadostiučiněním, že mě společnost Marquis Who´s Who vyznamenala za celoživotní zásluhy – a to spolu s někdejším ministrem zahraničí Colinem Powellem, soudkyní Nejvyššího soudu Ruth Bader Ginsburgovou a nevyšším výkonným ředitelem firmy Apple Timem Cookem.

Možná, že někteří z vás informaci, že Who´s Who vyznamenala též mě, posoudí nepříznivě, ale v tom případě berte v úvahu, že ještě horší by snad bylo, kdyby vyznamenáni byli např. Dickmarquis whos who Cheney, Bush ml., Paul Wolfowitz či Condi Riceová.

Hledal jsem ta jména ve jmenném historickém rejstříku společnosti, ale u každého toho jména bylo uvedeno: „Nic nebylo nalezeno."

Možná, že tihle lidé budou vyznamenáni později, ale možné je i to, že jejich zásluhy do těch společností Who´s Who oceňovaných prostě nepatří. Ale i kdyby byl kdokoli z tohoto gangu přece jen někdy v budoucnu vyznamenán, bude mě hřát vědomí, že já jsem se té cti dočkal před nimi.

Vybral a přeložil Lubomír Man

Marquis Who´s Who je vydavatelská společnost, která se specializuje na publikování knih o různých osobnostech. Byla založená v r.1899 Albertem Nelsonem Marquisem.

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …