Petr Hampl: Komentáře Krysodlaka (12)

14.10.2019 17:36

Vlastenecké setkání, pomníková válka, Miloš Zeman, lidská práva, demokracie, Trikolora

Petr Hampl: Komentáře Krysodlaka (12)
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Vlastenecké setkání

Akce byla vedle přednášek zajímavá hlavně útokem duhové mládeže. Ta se mimo jiné podle vzoru svých Gottwaldových předchůdců (mládež nová, mládež Gottwaldova) pokusila vyhnat majitelku z jejího vlastního pozemku. Sice se mladí LGBT oháněli duhovou vlajkou, ale rudé myšlení tím nezakryli.

Pomníková válka

Radnice Prahy 6 prokázala svou mozkovou nedostatečnost a začala za zakrývat pomník maršála Koněva, což pocítí hlavně daňoví poplatníci. Samozřejmě za uvědomělých výlevů různých Hlídacích psů a jiné rádobydermokratické svoloče, vedené ideology s rudým myšlením z 50. let. Sice mávají jinou fanglí, ale podle řeči poznáme je....

Zeman a lidská práva

Prezident Zeman opět nadráždil demoblok a intelektuály, když před diplomaty dosti nediplomaticky, leč realisticky odeslal lidská práva kamsi. Z lidských práv se bohužel stal klacek, který se používá jen někdy a na někoho. Evropský bílý pracující heterosexuál platící daně dle nejuřvanějších demokratů a lidskoprávních aktivistů totiž nemá na lidská práva nárok. Je nucen držet hubu, krok a platit - a navrch se nechat bez odporu zabíjet. Pokud to odmítne, je to xenofob, rasista a nácek.

Ohrožení svobody a demokracie

Také jste si všimli, že nejvíc mají plnou hubu svobody a demokracie strany a neziskovky, které se tu snaží protlačit totalitu stalinského střihu? Řádění demobloku, sociální demokracie a takzvaných lidskoprávních neziskovek otevřeně směřuje ke kopírování rudého teroru a většina obyvatel se stahuje do sebe jako za normalizace. S příchodem "předsudečné nenávisti" lze zavřít kohokoliv za cokoliv, práskači mají žně a považují se za privilegované jedince. Echt demokraté se pak diví, že opozice (Trikolóra) si najímá prostory u Rusů, či poskytuje rozhovory Sputniku a vůbec jim nedochází, že je tam svým systematickým štvaním a nepokrytou cenzurou dohnali sami.

Zklamání z Trikolóry

Pokud má Trikolóra víc zabedněných koordinátorů, jako je vrchní šumavský rezervačník, pak jí nedávám mnoho šancí. Obligátní manažerský trotl ze své bubliny vykřikuje moudra o tom, jak se máme skvěle a vesele ignoruje skutečnost, že půl národa maká osm hodin za desítku čistého měsíčně a pak si jde pro podporu na bydlení, aby nechcípli hlady. Argument, že máme na dovolenou u moře, taky neobstojí - situace je taková, že týden v šumavské přírodě je dražší, než týden v Chorvatsku i s dopravou. Nehledě na to, že ne každý pracující si může dovolenou dovolit (a řada těch, co by mohli ji jednoduše nedostane). Nezbyde, než si na adresu těchhle pánů "dobřemáme" zazpívat s Werichem a Voskovcem (či Horníčkem) "Hej! Pane králi..."! A pak někde sehnat vidle a vrazit jim je mezi půlky.

Jen tak mimochodem - proti roku 1992 mi na konci čistého platu sice přibyla jedna nula, ale pořídím si za něj stejné kulové, jako tehdy. Jen je to efektněji zabalené.

(Krysodlak není Petr Hampl, ale jiný autor, který chce zůstat v anonymitě)

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla