Petr Hampl: O tom, jak pečlivě nás stát chrání

08.12.2023 15:13 | Glosa

Denní glosy Petra Hampla.

Petr Hampl: O tom, jak pečlivě nás stát chrání
Foto: Archiv PH
Popisek: Sociolog Petr Hampl

Myslíte, že je to nějaký pořad z Primy, kde se vyjadřuje Michael Žantovský? Omyl! Jedná se o podvodné video, kde je k Michaelu Žantovskému přidabován hlas, který říká, že se domluvil s Andrejem Babišem a že společně provozují skvělý projekt. Každému, kdo pošle na určitý účet 5 200 korun, budou už navždy posílat 200 tisíc korun měsíčně. Takže honem pět tisícovek! Za tu šanci to stojí.

Odporný podvod zaměřený na ty skupiny, kde pět tisíc je mnohdy hranicí mezi přežíváním a exekucí. Nebo které už v exekucích jsou.

Zajímavé je, že jsou toho plné sociální sítě a nikomu to nevadí. Jo, kdyby v tom videu zaznělo, že premiér Fiala je vůl, to by se daly do pohybu stovky policistů a aktivistů. To by se blokovalo! To by se zavíralo! To by se aktivoval interpol a drzý chlapík by byl přivezen z ciziny v poutech. Žádná námaha a žádné náklady by nebyly dost velké. Před něčím takový musíme být důkladně chráněni.

Ale když nás někdo chce jenom přepadnout nebo okrást, to nestojí za řeč.

(zdroj: petrhampl.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…