Rektor Zima: Pane Janoušku, nešiřte fámy

31.05.2017 19:50

Jeho Magnificence, rektor Univerzity Karlovy, prof. Tomáš Zima, pro ParlamentníListy.cz reaguje na Otevřený dopis "Jean-Claude Juncker si čestný doktorát nezaslouží", kterou na petičním portálu založil Jiří Janoušek:

Rektor Zima: Pane Janoušku, nešiřte fámy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rektor UK Tomáš Zima

Vážený pane Janoušku,

pokud vytvoříte a iniciujete jakoukoli petici, například petici týkající se údajného udělení čestného doktorátu panu Jeanu-Claudu Junckerovi na UK, bylo by více než vhodné zaslat tuto petici těm osobám, kterých se týká - v tomto konkrétním případě k mým rukám.

Kromě toho, pokud už petici vytváříte, pracujte pro příště pouze s ověřenými fakty a nešiřte fámy, nepravdy a zavádějící informace.

UK nejenže nebude J.-C. Junckerovi udělovat čestný doktorát, UK o tom nikdy ani neuvažovala! Proto pokládám Vaše jednání za velice neprofesionální.

Prof. Tomáš Zima, rektor UK 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…