Roman Papež: Nechci tu překabátěné komunisty typu Štětiny, ale ani putinovce a novou diktaturu. Ze Zemana je mi dnes na zvracení

29.03.2016 20:35

Veřejný komentář Romana Papeže na sociální síti Facebook:

Roman Papež: Nechci tu překabátěné komunisty typu Štětiny, ale ani putinovce a novou diktaturu. Ze Zemana je mi dnes na zvracení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Přivítání čínského prezidenta Si Ťin-pchinga na nádvoří Pražského hradu

Za sebe... Po velikonocích. Nechci tady v České republice Islám, nechci tady překabátěné komunisty typu Štětiny, ale nechci tu ani Putinovce a novou EU diktaturu.
Zemana jsem volil jako rozhodně menší zlo než Švarcenberka, ale to co se dneska předvádí s tím čínským prezidentem, je na zvracení. 

Opravdu mám pocit, že jsme taková hlupáci, kteří pořád potřebují někomu vyjadřovat jakousi úctu a i když chápu protokol tak čeho je moc tak toho je příliš.

Poslední dobou mám ale vůbec problém, jak definovat priority, jsem už dostatečně starej, abych věděl, že život je kompromis a ti, co žijí bez kompromisů, ty upřímně lituji, protože si to jenom namlouvají.

Rozhodně se nebudu účastnit ničeho, co nás povede znovu do područí s Ruskem, a stejně tak budu tvrdit, že bez současné EU by se nám žilo lépe. Proto budu pro jedny komunista, socialista, etatista a pro druhé fašista, xenofob a násilník.

Já bych totiž vypráskal ty Číňany, kteří tu předváděli tyátr při příjezdu "SI" stejně jako ty naše slunečníky, kteří si ani nepřečetli nic o tom, jak se doopravdy žilo v Tibetu a o koránu už nemají vůbec potuchu a stejně tak bych hnal všechny muhamedy, kteří se nezavážou, že budou respektovat náš styl života.

Bohužel, je a bude čím dál hůř, blíží se diktatura levá nebo pravá je úplně jedno a s tím se blíží vnitřní konflikty, pouliční války, klany a boje gangů o místo a vliv. Je mi z toho smutno a já už přestávám věřit, že se někomu podaří zastavit tento vývoj. Všechna hnutí jsou rozdrobena, nejsou jednotná a řeší se jakési vnitřní boje.

Budu podporovat Petr Hampl , kterého jsem poznal jako čestného a férového chlapa. Chlapa, který je čím dál víc tou osobností a opravdovým chlapem, který by společně s Martin Konvička mohli dát směr tomuto lidskému hnutí, stejně tak má mé plné sympatie pan Miroslav Lidinský . Je pro mne úplně jedno název, protože jsem se přesvědčil, že strana, která si říká Strana Svobodných Občanů, má vnitřně tolik nesvobody, machinací, podvodů a intrik, že je to spíš ostudou. Co vím jistě, nechci a nebudu si mazat ruce se současným establishmentem a je jedno, jestli je to Petr nebo Pavel. Vím jedno-  tyhle lidi mezi občany nemají co dělat, protože do toho vždy znovu a znovu zatáhnou svoje intriky.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …