Růžena Chrasteková: Povolená, až žádoucí předsudečná nenávist?

15.12.2019 20:04

Stupňovaná štvanice na premiéra Andreje Babiše je přímo úměrná jeho úspěšnému vládnutí. Aneb taky úspěch se v naší kotlině mnohdy ani omylem neodpouští.

Růžena Chrasteková: Povolená, až žádoucí předsudečná nenávist?
Foto: Zdroj: Facebook A. Babiš
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Aniž by člověk chtěl být zaujatým "advokátem" našeho premiéra, dokonce nemusí být ani jeho minulým voličem, aby nestačil doslova zírat, jak vytrvale a úporně po něm "jedou" jeho neúspěšní političtí odpůrci, čeho všeho jsou schopni ve snaze svrhnout ho, odstranit, zlikvidovat za každou cenu.
Těch pokusů bylo už tolik a takových, až je to opravdu obdivuhodné, že to premiér vydržel, drží se pořád a přesto stíhá pracovat jak soumar.

Nějaký podnikatel, do litery splňující ten nový Hamáčkův fenomén předsudečné nenávisti (ZDE) už naprosto ztrácí soudnost a ve svých "úvahách" se stal až směšným. Ostatně, po přečtení to musí uznat každý normální člověk.

Oni si do našeho premiéra po řadě kopou kdovíjací joudové už drahně let, počínaje jeho poraženými politickými rivaly, novináři ze sekce presstitutů, různí zaúkolovaní aktivisté, EET dotčení podnikatelé, až po najaté školáky a studenty, kteří ani vlastně nevědí proč, ale mají předepsáno a předžvýkáno řvát proti Babišovi urážlová hesla.

Antibabišovská divize z umělecké fronty také čas od času pobaví svou zavilou nenávistí, která se, opět, překlopí do zoufalé směšnosti (ZDE). Inu, zoufalí lidé dělají zoufalé věci, ztrácí nejenom glanc (měli-li vůbec kdy nějaký), ale stávají se v podstatě směšnými zoufalci.

Beztak ale ideově mezi němi vede takový Petřík Fialů, který by tak urputně chtěl být premiérem sám, že se mu musí už asi smát potají i všichni doma, nejenom všichni přemýšlející občané, voliči naší země.

Andrej Babiš, náš po letech úspěšný premiér, samozřejmě není bez chyb a nedostatků i ve své práci. Třeba to, že trpí a v podstatě podporuje politické, parazitní neziskovky, stovky různých rad vlády, namnoze duplicitních, kde jsou nalezlí za nemalý peníz různí aktivisté (ve finále jemu samotnému nemálo škodící), poradci, zmocněnci a jiná havěť, sosající ze státního rozpočtu a přitom nejenom že neproduktivní, ale přímo škodící. A bobtnají, množí se jak škodliví hlodavci.

Premiér by je měl vypráskat, udělat pořádný úklid, protože ho jednou sežerou, tak, jak s chutí užírají ze státní kasy. A on si ty škodiče a vlastně parazity ještě krmí.

Inu, nikdo není bez chyb, ani ten ďábel Babiš. Není na místě na něj pět jenom chvály, ale určitě je volitelný víc, než ti zoufalci výše uvádění.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…