Spolek na ochranu práv občanů Plzeň: Žaloba na vládu

03.06.2017 17:32

I. Za korupční manýry byla podána soudní žaloba na vládu ČR, kdy je vymáháno odškodné za škodu způsobenou vládou jako celku, jmenovitě pak předsedou vlády B. Sobotkou, místopředsedou Babišem, jeho černobílým koněm Pelikánem, ministry Diensbierem a Marksovou. Text žaloby je připojen níže.

Spolek na ochranu práv občanů Plzeň: Žaloba na vládu
Foto: pixabay.com
Popisek: Petice - ilustrační foto

II. Korupční mafiánské prostředí v ČR nevytvořila ale jen tato poslední vláda, nýbrž i všechny a všichni předchozí.

III. Právní normy pro ČR však nevytváří jen individua členů vlád, ale především individua Parlamentu ČR, pro které je určen následující text :

a) neznám nikoho kdo by kohokoli z vás prosil abyste právě vy zastupovali občany. Do pozic poslanců jste se nacpali sami o své vůli za všech okolností tuto funkci vykonávat, pak ale nejste zástupci občanů nýbrž samozvanci.

b) protože do svých mandátů jste nebyli delegováni přáním občanů, pak kauzálně jejich občanské záležitosti vás absolutně nezajímají, jediným zájmem pro vás je si udržet vrchovaté koryto a imunitu za účelem beztrestného nahrabání si peněz či jiného majetku i za cenu sprosté krádeže či jiných korupčních intrik, což je již dnes o vás notoricky obecně známo.

c) aby bylo stále co krást, vytvořili jste si zrůdný mafiánský systém okrádání občanů o jejich rodinné domy, majetky, peníze, děti.

d) vyrobili jste si mafiánský systém kšeftování s bydlením občanů.

e) vyrobili jste si mafiánský systém kšeftování se vzděláním čímž jste edukační proces fakticky zlikvidovali.

f) vyrobili jste si mafiánský systém kšeftování se zdravím a životy občanů což je již hyenismus nejvyššího kalibru.

g) vyrobili jste si mafiánský systém kšeftování s veřejnou mocí, kdy nejnásilnějšími brutálně křupanskými prostředky používané ve středověku obviníte z páchání zločinu kohokoli, komukoli na objednávku vyrobíte duševní chorobu dle přání svých mafiánských soukmenovců, pokud potřebujete jakýkoli "důkaz" pak si jej jednoduše vyrobíte nebo se obejdete i bez něj. Skuteční soukmenovští zločinci jsou též beztrestní, nebo jsou zprošťovány viny a následně odškodňovány v řádu desítek milionů aby bylo co porcovat.

h) v takovém mafiánském chlívníku nelze ani existovat, natož spokojeně žít, což prokazuje strmě se zvyšující chudoba stále více občanů a počet sebevražd těch občanů, které jste již dohnali až za hranici zoufalství a beznaděje. I tyto vámi zrůdně zmařené životy padají na vaše hlavy.

ch) starobní důchodce okrádáte mafiánským systémem, který umožňuje i stanovovat tak nízké důchody za které nelze vůbec žít, a umožňuje i cca sedmdesátiletým starobním důchodcům úplně odepřít jakékoli peněžní dávky od státu, takže jsou vámi odsouzeni ke smrti hladem na ulici, zatímco vy se válíte v nakradených milionech jak přežraná prasata.

i) invalidní občané a děti jsou na tom ještě hůře, neb jsou odkázáni na cizí pomoc, takže se nedomohou již vůbec ničeho a končí v ústavu, což je jen další vaše zlatá žíla.

Pozn.: Velmi podivnou skutečností je, že body e) až i) se netýkají indočechů absurdně vámi hýčkaných v Česku, zejména bod i), kde je situace zcela opačná jak u řádných českých občanů.

j) přes kategorický odpor občanů ČR tajně do ČR pašujete invazisty - budoucí hromadné vrahy kohokoli z nás - pod mimikry uprchlíků před válkou, která ale neexistuje, kdy jim poskytujete Hogo Fogo blahobyt o kterém se řádným občanům ČR může jen zdát.

Résumé : Z uvedeného jest zcela zjevné, že v poslaneckých funkcích nemáte co pohledávat, jste pro řádné občany naprosto a krajně nežádoucí o čemž jste byli již mnohokráte informováni mnoha občany a spolky. Výše uvedené se netýká těch pár kusů výjimek, které vykonávají poslanecký mandát poctivě a v souladu se slibem poslance Parlamentu ČR, leč marně.

Text soudní žaloby na vládu ČR /výcuc/ :

=====

I. Vznik škody. Škodnou jest zde vláda ČR jako celek, a to jak ta dnešní, tak všechny předešlé, konkrétní osoby především pak předseda této vlády Bohuslav Sobotka, místopředseda této vlády A. Babiš, ministr této vlády resortu spravedlnosti R. Pelikán, ministr  této vlády resortu pro lidská práva Diensbier a ministryně Marksová.    

Všichni zde jmenovaní ve funkci členů vlády ČR výkonem svých pravomocí jednají v mé kauze svévolného věznění a souv. tak, jak je definováno korupční jednání úředníků státní správy v Usnesení vlády ČR ze dne 29. října 1997, číslo 673 a jak jest stanoveno ve Sbírce mezinárodních smluv ČR č. 70/2002, Částce 31 ze dne 1.7.2002, č. 3/2004, Částce 2, Článku 2. II. Všichni zde jmenovaní obdrželi dopis, ve kterém je informuji o neexistenci základních lidských práv v České republice, a vyzývám k okamžité nápravě korupčního jednání svých podřízených v rámci jejich pravomocí a k okamžité náhradě způsobené škody, kterou mojí osobě úmyslně napáchali totálně zkorumpovaní úředníčci státu Česká republika. Ani jeden z nich se vůbec ani neobtěžoval na tento dopis odpovědět.    

Tím svorně a jednotně prokázali, že o v dopisech popisovaných korupčních praktikách státních úředníků všech stupňů státní správy ČR, jež jsou realizovány na perfektně fungujícím mafiánském principu, kdy Sicilská mafie je slabým čajíčkem a mohla by se zde školit, nejen velmi dobře všichni vědí, ale svým nabubřele arogantním ignoranstvím ke svým povinnostem vůči řádnému výkonu základních lidských práv a svobod, tedy zjevně nesprávným úředním postupem, tyto korupční praktiky likvidující základní lidská práva v ČR aktivně podporují z titulu zastávané státní funkce.

III. Protože nesplnili zde jmenovaní úředníci vlády ČR svoje povinnosti, které ČR ukládá i nález senátu Ústavního soudu ČR, proto požaduji z právního titulu korupčních praktik všech dotčených úředníčků státní správy ČR nahrazení jimi způsobené škody ve výši, jak jest podrobně uvedeno v dopisech zde jmenovaným úředníkům vlády ČR a jež tvoří přílohy této žaloby, kdy jsem již nucen aplikovat donucovací prostředky k vymáhání základních lidských práv řádného občana ČR, jímž jsou :

- vyzývací dopis, jež tento postup předepisuje z.č. 160/2004 Sb.,

- žaloba podaná u české justice, jež tento postup předepisuje z.č. 160/2004 Sb.,

- žaloba na ČR u mezinárodní justice CVRIA, ICC a souv., dle dikce rezoluce 2005/35,

- zveřejnění korupčních manýrů příslušníků veřejné moci, členy vlády počínaje.

IV. Předseda vlády ČR :

Odepření odškodnění předsedou vlády a nápravy korupčních praktik svých podřízených :

Odpovědná osoba : Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka :

Byl informován dopisem o korupčních praktikách svých podřízených likvidujících základní lidská práva řádných občanů ČR s výzvou okamžité nápravy. I zde nebylo na podnět předsedou vlády reagováno.

D ů k a z : Příloha 1 – Dopis předsedovi vlády ČR, osobně B. Sobotka + výslechem B. Sobotky.

V. Místopředseda vlády ČR :

Odepření odškodnění předsedou vlády a nápravy korupčních praktik svých podřízených :

Odpovědná osoba : Místopředseda vlády ČR Andrej Babiš :

Byl informován dopisem o korupčních praktikách svých podřízených likvidujících základní lidská práva řádných občanů ČR s výzvou okamžité nápravy.

I zde nebylo na podnět místopředsedou vlády reagováno.

D ů k a z : Příloha 2 – Dopis místopředsedovi vlády ČR, osobně + výslechem A. Babiše.

VI. Ministr vlády ČR : Odepření ochrany základních lidských práv řádného občana ČR :

Odpovědná osoba : Resort ministerstvo pro lidská práva, osobně J. Dienstbier :

Byl informován dopisem o korupčních praktikách svých podřízených likvidujících základní lidská práva řádných občanů ČR s výzvou okamžité nápravy. I zde nebylo na podnět ministrem reagováno.

D ů k a z : Příloha 3 – Dopis min. pro lidská práva, osobně J. Dienstbier + výslechem J.Dienstbiera.

VII. Ministr vlády ČR : Svévolné věznění : odepření vydání odškodnění.

Odpovědná osoba : Resort ministerstva spravedlnosti - osobně R. Pelikán, byl informován o korupčních praktikách svých podřízených úředníčků všech stupňů, a současně vyzván k náhradě škody. Neráčil reagovat. Naprosto shodně podporoval korupční jednání svých úředníků, st. zást. a soudců Jiří Pospíšil, tedy veřejnost vědomě a úlisně trvale obalhává.   

Za svévolné brutální věznění realizované totálně zkorumpovanými úředníčky min. sprav. jsem nebyl odškodněn, a to metodikou na perfektně fungujícím mafiánském principu.

Za svoji korupční činnost, jež mimikrovsky vydávají za pracovní činnost, si úředníčci ministerstva spravedlnosti nechávají zaplatit 2 x :

- jednou prostřednictvím svých mezd ve výši cca čtyřnásobku mzdy standardně pracujících občanů,

- podruhé prostřednictvím úhrady tzv. nákladů řízení v soudním procesu ve kterém se korupcí justičních mafiánů poškozený občan marně domáhá řádného odškodnění.    

Zde však žádné náklady řízení žalované min. sprav. nemohly vzniknout ani teoreticky, neb ve své pracovní době věc vyřizující úředníček min. sprav. ani nezvedl svojí prdel ze své ministerské židle.   

Proto zde navíc požaduji, aby občanům ČR vysvětlil jak je možné, že za svojí činnost v rámci svojí pracovní doby vyžadují platbu 2x za neexistující náklady a tyto pak od poškozených občanů vymáhají brutálními násilnými prostředky veřejné moci.

Důkaz : Činnost P. Čuříkové, konkrétně ve věci MSP-277/2016-ODSK-POH/3

D ů k a z : Příloha 4 – Dopis min. sprav. Pelikánovi + výslechem R. Pelikána.

Příloha 5 – Dopisy min. sprav. J. Pospíšilovi + výslechem J. Pospíšila.

VIII. Ministryně vlády ČR : Výše důchodů nepostačují na prostou existenci, intriky s odpíráním důchodů starobcům :

Odpovědná osoba : Resort ministerstvo práce a soc. věcí Marksová.

Byla informována dopisem o korupčních praktikách svých podřízených likvidujících základní lidská práva řádných občanů ČR s výzvou okamžité nápravy. I zde nebylo na podnět ministryní vlády vůbec reagováno.

D ů k a z : Příloha 6 – Dopis min. vlády ČR, osobně + výslechem Marksové. IX., .... atd.

Za spolek na ochranu práv občanů Plzeň Ing. Jan Roub

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…