Václav Hošek: Hrdě vpřed s Tvrdíkem

17.04.2021 7:37

Pana Tvrdíka většina z nás dobře zná. Nejprve jako ministr obrany veřejně odstřelil naše letouny L 159. Kdyby totéž udělal ve Francii letounům Mirage, odstřelili by ho Francouzi. Češi jsou mírnější, a tak ho nechali naživu.

Václav Hošek: Hrdě vpřed s Tvrdíkem
Foto: Reprofoto: Prima CNN News
Popisek: Jaroslav Tvrdík.

Poté dokázal málem přivést do krachu naše aerolinie a do třetice všeho dobrého jako volební manažer ČSSD dokázal tuto stranu jentaktak dostat do parlamentu.

Anketa

Souhlasíte s trestem stop na 10 zápasů pro fotbalistu Slavie Kúdelu za údajný rasismus?

3%
95%
hlasovalo: 16427 lidí

Když tento „expert“ vzal do rukou fotbalovou Slavii, očekával jsem v brzké době její sešup do druhé ligy. Ale to jsem se zmýlil a za to se panu Tvrdíkovi musím omluvit. Leč pan Tvrdík nikdy nezklame. Jeho velkohubá prohlášení, jak neochvějně stojí za Ondřejem Kúdelou a že mu plně věří, třebaže o celé záležitosti ještě dohromady nic nevěděl, jsou přesně v jeho stylu. Namísto toho, aby dal prostor spoluhráčům Kúdely, kteří jsou tmavé pleti a jejich jména již mají slušný fotbalový zvuk, takže právě oni by mohli světu říct, co je Kúdela zač, jestli je rasista nebo jen pitomec, který neudrží nervy na uzdě, se jen vytahoval, jak je všechno na nejlepší cestě a jak on sám má všechno pevně v rukou a že se nemůže nic stát.

Nu, stalo se. A pan Tvrdík náhle obrátil. Jako Pilát Pontský umyl si nad Kúdelou ruce a servilně se začal omlouvat, snad ani sám nevěděl, za co. V tu chvíli mě napadá jediné, a to skvělá hláška Jardy Duška z filmu Pupendo: Moje milá, počet pr…í, do kterých můžu vlézt, není nekonečný.

A já si myslím, že počet pr…í, do kterých může a dokáže vlézt pan Tvrdík, je roven nekonečnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…