Václav Kovalčík: Andrej Babiš si s KSČM dlouhodobě vytírá svou zadnici

10.05.2019 8:39

Pořád mu dle zaprodaných médií a všemožných průzkumů rostou preference, až se často stává, že si z KSČM udělal toaletní papír, který již mnohokrát po použití skončil v záchodové míse. Mnohokrát KSČM prohrála volby, i když je ještě v Poslanecké Sněmovně, ty senátní a do obecních zastupitelstev opět prohrála!

Václav Kovalčík: Andrej Babiš si s KSČM dlouhodobě vytírá svou zadnici
Foto: Repro ČT24
Popisek: Andrej Babiš v Událostech komentářích

Andrej Babiš tedy získal podporu KSČM, ale jsem toho názoru, že by KSČM měla vypovědět podporu současné vládě, protože je to nespravedlivé, jak si trestně stíhaný kapitalista oligarcha nevkusně nahrabal na úkor životního prostředí, pracujících lidí a morální slušnosti. On se s tím předvádí i v zahraničí, aby si dokonce šplhnul u zaprodaných unijních potentátů!

On nehájí naše zájmy, jen zadlužuje a zubožuje naši zemi, dokonce jeho EET likviduje drobné živnostníky. Právě EET chce on beztrestně zatížit i řemeslníky, kteří budou víc a více zatěžováni věčným papírováním.

K EET nemělo nikdy dojít v malo-podnikatelské sféře, Babiš též nechce, aby se zabránilo odlivu financí v částkách stovek miliard Kč z naší země sektorovými a korporátními daněmi.

Máme tady ohroženo úplně všechno, lidi mu to baští, s KSČM si vytírá svou zadnici! Andrej Babiš, i když je trestně stíhaný, má velký až přehnaný vliv v zaprodaných médiích, jež brojí právě proti KSČM!

Jak asi dopadnou Evropské volby? Schlamstne opět velký díl koláče pochybné hnutí ANO a demokratický blok?
Bude si nadále Andrej Babiš s KSČM vytírat svou zadnici? Článek jsem napsal, protože mi tenhle ubohý politický stav připadá ne-fér vůči KSČM, občanům a našemu státu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …