Václav Kovalčík: Úvaha prezidentská

04.06.2017 19:15

Ještě mi není čtyřicet let, abych mohl kandidovat na prezidenta naší republiky a vyřešit osudové dilema našeho národa, který to v Evropské unii nemá vůbec lehké.

Václav Kovalčík: Úvaha prezidentská
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

A tak bych volil Miloše Zemana, neboť neohroženě hájí naše zájmy ve světě, projednává mezinárodní vztahy a vazby, mluví otevřeně o palčivých problémech současnosti, nebojí se vyslovit vlastní názor na závažná témata atd.

Dále pak chodí poctivě mezi lidi, různé generace, i když na něho odpůrci a nepřátelé beztrestně plivou dál. Dokonce „zaujatá“ média hovoří proti němu, ale kdybych se snad „strojem času“ přesunul do té čtyřicítky,  tak bych opět hájil zájmy naší země, prosazoval, vyzdvihoval a propagoval to dobré, bojoval bych proti zlu a nekalým praktikám doma i ve světě.

Pokud by situace pokračovala nepříznivě dál, jistě bych si vysloužil statut nepohodlného rebela, neboť bych nadále plnil svou občanskou povinnost v rámci přívětivých morálních hodnot, které bych prosazoval a vyzdvihoval v občanské společnosti doma i ve světě.

Osud lidí by mi nadále nebyl lhostejný, navíc bych propagoval krásy přírody, kterou je třeba chránit pro následující generace planety Země.

Ještě mi není čtyřicet let, abych mohl kandidovat na prezidenta naší republiky, přesto mám jasno, a to sjednotit náš  rozhádaný národ, podporovat to dobré a šířit skvělou pověst naší země v okolním světě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …