Václav Kovalčík: Západní státy a Evropská unie porušují lidská práva

20.10.2019 7:35

Západní státy již celkové nefunkční Evropské unie porušují lidská práva mlácením, zatýkáním a zastrašováním lidí jiného politického názoru. Zejména jsou tímhle poníženi lidé, kteří hájí zdravý selský rozum ve společnosti i politice národních států.

Václav Kovalčík: Západní státy a Evropská unie porušují lidská práva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Evropský parlament

Obyvatelé Katalánska dodnes bojují za osamostatnění a suverenitu své země. Jsou tvrdě trestáni prohnilým a zaprodaným španělským režimem, který jde bohužel na ruku islámským teroristům společně s Evropskou unií.

Sociální bouře jsme mohli zaznamenat i ve Francii, kde rovněž nespokojenost občanů roste, ale zatím volby vyhrávají pro-západní eurohujeři. Složení Evropského parlamentu je toho jasným důkazem, že evropské státy směřují k zániku, existenčně prohrávají.

Infiltrovaní teroristé jsou podporováni královskými sociálními dávkami, zatímco občané původních evropských zemí trpí za špatnou práci svých mocných a politiků!

Západní státy a Evropská unie porušují dennodenně lidská práva. Islamizace Evropy je vlastizrádně plánována, mlácení slušných původních obyvatel bohužel povoleno. Kam jsem to vlastně došli? Do stadia totalitní anarchie ve jménu drsné a bezohledné vlády peněz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …