Vladimír Dedek: Pane premiére, nejste něco víc než já. Přestaňte si dělat prču

11.11.2016 19:57

Otevřený dopis premiérovi ČR.

Vladimír Dedek: Pane premiére, nejste něco víc než já. Přestaňte si dělat prču
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Pane premiére,

to, co budete číst pod tímto úvodem, budete-li vůbec číst, je dopis ze dne 4.10.2016, na který dodnes marně čekám odpověď. Nemyslím si, že jste něco jiného než já, nebo mnoho jiných občanů tohoto státu a nemyslím si  že i jiní, mnou oslovení v tomto dopise, jsou „povýšeni“ do stavu nadřazenosti nad obyčejné české občany, pouze si myslím, že mnozí z vás jsou velice AROGANTNÍ a SAMOLIBÍ, což samozřejmě poškozuje PRÁVNOST a DEMOKRATIČNOST našeho státu, ve kterém je velice těžké domoci se, obyčejnému občanovi, svých ÚSTAVNÍCH PRÁV a tím i spravedlnosti.

Opětovně tedy žádám, postavte se konečně mým, oprávněným stížnostem jako chlap, jako premiér a jako poslanec „zástupce lidu“, kterému jste složil  NĚKOLIK SLIBŮ a které dodnes neplníte! Žádám vás, začněte se zabývat mými otevřenými dopisy a začněte dodržovat zákony, Ústavu a LISTINU, kteréžto atributy právního a tím i demokratického státu, jsou  pro většinu z vás, dle mého názoru, pouze kusem popsaného papíru. Žádám, aby mě bylo odepsáno na mé, zákonem podpořené, stížnosti uvedené v předcházejících dopisech a to v ZÁKONNÝCH lhůtách které by měl dodržovat každý z nás! Věřte, nejsem kus hadr,u kterým si, jak si snad mnoho z vás myslí, můžete vyleštit své boty a potom odhodit! Jsem  občanem tohoto státu, se stejnými PRÁVY jako vy všichni, mnou oslovení, tak se, prosím,dle toho chovejte. Děkuji.

Dedek Vladimír,Třinec CZECH REPUBLIC.

Listina základních práv a svobod, HLAVA PRVNÍ: Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné... Vy všichni máte plno řečí o právu,spravedlnosti, zákonech, Ústavě a Listině, ale málokdo z vás tyto ATRIBUTY právního státu ctí! Kdo si hraje na Boha, skončí většinou v pekle a někteří z těch, o kterých hovořím již několik let, si na Boha stále hrají!


V Třinci dne 4. 10.2016

Toto je otevřený dopis určený prezidentovi, premiérovi, oběma komorám parlamentu, ombudsmanovi, ministrovi "spravedlnosti?", ministryni "MPSV?", pro mě dodnes ÚŘEDNICKOSOUDNÍHO, DIKTÁTORSKÉHO,TERORISTICKÉHO,ZLODĚJSKÉHO a PROLHANÉHO českého státu.

Píši-li STÁTU, mám na mysli všechny ty pracovníky státní správy, pro které je ÚSTAVA, LISTINA a EVROPSKÉ ÚMLUVY pouze kusem popsaného papíru nikoliv zavazujícími ATRIBUTY právního a tím i demokratického státu. Je totiž velice jednoduché, pro jakéhokoliv ministerského úředníka, ministra ,ministerského předsedu či kteréhokoliv ústavního činitele nectít ÚSTAVU, LISTINU nebo EVROPSKÉ ÚMLUVY - pokud o tomto mají vůbec nějaké ponětí- neboť všichni tito, výše jmenovaní, se mohou kdykoliv zaštítit slovem STÁT !!To já ne, to STÁT!

A takto je to i v našem, mnohdy,KOCOURKOVSKÉM soudnictví - rozsudek jménem REPUBLIKY - a to ať již to je rozsudek spravedlivý ,což je samozřejmě jen dobře, nebo ať to je rozsudek vytvořený na základě AROGANCE, SAMOLIBOSTI,SVÉVOLNOSTI  či dokonce DIKTATURY a TERORISMU bezcharakterního soudce, vždy to bude "pouze" rozsudek jménem REPUBLIKY - a toto je velice špatně!! Odpovědnost každého pracovníka ve státní správě by měla být na tomto pracovníkovi, nikoliv na STÁTU! Tudíž si já osobně kladu otázku- kdo vlastně vládne v tomto státě?

Je to LID, zákon , Ústava ČR a  Listina nebo pouze "někdo" kdo má sice MOC ale nemá žádný CHARAKTER ?? Myslím si , že nad tímto vším je třeba se zamyslet. Dne 25.3.2015 jsem zaslal přes datovou schránku otevřený dopis ministrovi  "SPRAVEDLNOSTI??" a dodnes jsem neobdržel odpověď !!!! Dne 25.3.2015 jsem zaslal přes datovou schránku otevřený dopis ministryni "MPSV?" a odpověď - po více jak měsíci - byla SLÁTANINA  "NĚČEHO" co by snad nenapsalo dítě prvního stupně základní školy , navíc tato odpověď neměla nic společného s textem mnou zaslaného dopisu!

Oslovuji tedy znovu, všechny ty kterým jsem své dopisy zaslal a nedostal na ně ŘÁDNOU a ZÁKONEM podpořenou ODPOVĚĎ . ŽÁDÁM VÁS , a to se vší vážností přestaňte si dělat z občanů SRANDU , začněte brát občany jako sobě rovné a uvědomte si to že ne občané jsou tady pro vás, ale vy jste zde pro občany . Občané nejsou nějakým kusem hadru kterým si můžete vyčistit boty ,občané také mají svá práva, PRÁVA obsažená v ÚSTAVĚ ČR ,LISTINĚ i EVROPSKÝCH ÚMLUVÁCH a tudíž vás všechny vyzývám, CHOVEJTE SE  K JEDNOMU KAŽDÉMU OBČANOVI  dle těchto jeho PRÁV.

Doufám , že ve státní správě ,soudnictví ,na ministerstvech a PARLAMENTU ČR jsou ještě ČESTNÍ a CHARAKTERNÍ lidé a nikoliv HAJZLI a ŠMEJDI, kteří nemají žádnou úctu k zákonům, Ústavě ČR a Listině , i když to tak většinou vypadá?! Očekávám co nejrychlejší a k mým stížnostem směřující odpovědi od obou mnou oslovených "ministerstev?". Doufám jen, že tento dopis si vezme k srdci jak OMBUDSMAN, tak i PREMIÉR ČR. Pane premiére ,dle vaší rady jsem se obrátil na obě uvedená ministerstva a tudíž se vás ptám- opravdu jsou toto ministerstva ČR?

Nespletl jste se? Žádám aby tento otevřený dopis byl přes kanceláře obou komor parlamentu doručen všem  členům parlamentu ČR. To co se v našem státě mnohdy děje není pouze ohrožování celospolečenského řádu, ale mnohdy již zneužívání svěřené moci! Děkuji

Listina základních práv a svobod článek 23: Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.... Přestaňte si z občanů dělat prču!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…