Vladimír Pelc: Příprava politického převratu

21.06.2019 7:33

Chvilkaři, kavárníci a maňásci v tuzemsku, sudeti zatím v zahraničí, ale perspektivně u nás, a doma jejich pátá kolona, ti všichni připravují politický převrat. Časově ho orientují k listopadu letošního roku. K výročí listopadu ´89.

Vladimír Pelc: Příprava politického převratu
Foto: narsoc.cz
Popisek: Vladimír Pelc

Všimněte si věcných a časových souvislostí současných demonstrací.

Další, v pořadí asi sedmý přejezd USA Army přes náš stát po pozemních komunikací a ve dne, byl demonstrací vojenské síly a moci Spojených států nad naší zemí, a též další rekognoskací terénu pro masové přesuny vojenské techniky US Army.

Na 70. srazu sudetů vyjádřili jejich funkcionáři predátorský cíl: Uskutečnit příští svůj sjezd v České republice (na pozvání některého města, třeba Brna, protože tam je nyní pro sudety příznivé politické prostředí). Byla to demonstrace politické síly pohrobků nacistických českých Němců, kteří koncem třicátých let zradili tehdejší Československo, podporovali A. Hitlera a K. Henleina, byli spolupachateli masového vyvražďování našich občanů. K politické síle sudetů přispívá jejich pátá kolona v ČR.

Fyzické útoky na osoby s jinými politickými názory jsou demonstrací toho, že politická a hospodářská uskupení, která prohrála volby a bojí se policejního vyšetřování a možného soudního postihuje svých kriminálních, zejm. hospodářských činů, je ochotna použít i fyzického násilí.

Chvilkařské ataky jsou součástí destrukce demokracie v naší zemi; to nejsou ataky proti dotacím – vždyť sami tzv. umělci by se většinou bez dotací neuživili, natož aby se stali milionáři.

Chvilkaři nemají zájem odehnat od hnutí ANO 2011, od Andreje Babiše, jeho voliče. Vždyť k čemu může vést sprosté prohlášení maňáska V. Polívky o tom, že voliči ANO jsou toaletní papír, jeho výzva „svině! naserem se a půjdem na Hrad“? Jenom k tomu, že jednak dosavadní jeho voliče utvrdí v jejich volbě, a navíc mu přivede další hlasy, protože normálně inteligentní občané agresivní ataky rádi nemají.

Veškeré demonstrace mají vést ke konfrontaci s demokraticky zvolenou vládou.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…