Jarolím (VV): Tak nám zavřeli Kušnierze! Kdy zavřou politiky?

12.07.2012 16:07

Rozumějme zavřeli bývalého šéfa rozdělování dotačních evropských peněz na Úřadu regionální rady regionu Severozápad pana Kušnierze.

Jarolím (VV): Tak nám zavřeli Kušnierze! Kdy zavřou politiky?
Foto: tan
Popisek: Tomáš Jarolím

Zavřeli figurku, která poslouchala větší pány a dělala, co se jí poručí. Zavřeli jí za statisícové zlodějiny, když se v Ústeckém kraji a nejen z evropských peněz kradli miliardy. Celé hospodaření rady regionu  bylo zastřešené vedením této organizace, které kopírovalo vedení kraje. Jména jako Pavel Kouda (ČSSD – náměstek hejtmana několik období), Jiří Šulc (ODS – ex-hejtman), Jaňa Vaňhová (ČSSD – hejtmanka kraje), Petr Benda (Paroubkův LEV21 a bývalý krajský radní a šéf Krajské zdravotní), Arno Fišera (ČSSD – náměstek hejtmanky), Jaroslav Komínek (KSČM – dnes ve funkci předsedy ROPu), Martin Strakoš (ČSSD). Ale nedělejme si iluze, že to celé jde a jen v jejich režii. Nad tím vším v tichosti ční jména Alexandr Novák (ODS) a Patrik Oulický (ODS) tedy jména mužů, které v mnoha médiích zní s přívlastkem kmotr. A naivní by byl každý, kdo by si myslel, že to jde i mimo přítele a druha hejtmanky Vaňhové Romana Housku, šedou eminenci krajské politiky v pozadí hejtmanky.

Není to tak dlouho, co jsem trávil hodiny času na policii podávat vysvětlení na trestní oznámení, která na mne podával právě „pan“ Houska. Nicméně vraťme se k evropským dotacím a ukradeným penězům. Je to naopak moc dlouho, co jsem podával trestní oznámení na rozkradení evropských dotací v Krajské zdravotní při nákupu zdravotnických přístrojů a poukazoval na ukradené stamiliony. Není to také tak dlouho, co jsem společně se senátorkou Dernerovou posílali dopisy a upozornění evropské komisy a stálé představitelce ČR v EU doktore Mileně Vicenové. A ještě kratší doba je, kdy za mnou pro tyto kroky přijela paní hejtmanka a apelovala na mne, že kvůli těmto krokům a mě přijde kraj o miliony a stamiliony. Ne paní hejtmanko! Ne proto, co dělám já, ale protože ty peníze  někdo kradl a rozkrádal. A pan Kušnierz byl paradoxně ta nejmenší rybka.

Tak nám zavřeli Kušnierze. Já si počkám, až nám zavřou některé naše krajské politiky!

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.