Kmotři s Hamplem a Konvičkou zničili BPI. Chtějí zmařit referendum o vládě

28.05.2016 14:17

Deklarace krajských organizací Bloku proti islámu, které opustily sněm BPI ještě předtím, než jej zbylí delegáti rozpustili.

Kmotři s Hamplem a Konvičkou zničili BPI. Chtějí zmařit referendum o vládě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Blok proti islámu oslavil 1. máj pochodem na Klárov

Kmotři stojící za Konvičkou a Hamplem se snaží zabránit referendu o vládě.

Kmotři, podvodníci a lobbisté zničili Blok proti islámu, aby se krajské volby nestaly referendem o vládě. Krajské organizace proto mobilizují Blok proti islamizaci, který pokračuje v kampani do krajských voleb. Vyzýváme všechny, včetně Martina Konvičky, aby se nenechali dále manipulovat a obelhávat a aktivně se do krajských voleb zapojili. Delegáti z devíti krajů ČR, opustili jednání dnešního celostátního Sněmu, protože odmítají manipulace s hlasy, nepřipuštění řádně zvolených delegátů na Sněm, nedemokratické metody, zastrašování delegátů, stejně jako navržené protiústavní Stanovy, rušení celých divizí bloku a postupy odporující zákonu i morálce.

My, zakladatelé Bloku proti islámu a dlouholetí členové organizací a spolků, které již mnoho let bojují za zachování suverenity, bezpečnosti a hrdosti našeho státu, jsme odhodláni pokračovat společně s Úsvitem - Národní Koalice ve všech aktivitách, směřujících k volbám do krajských zastupitelstev 13 krajů České republiky a k volbám do 27 senátních obvodů Senátu Parlamentu ČR, zároveň učiníme vše pro to, aby Česká republika co nejrychleji dospěla k předčasným volbám do Poslanecké Sněmovny.

Dnešní Sněm BPI i několikatýdenní aktivity několika málo členů a různých zákulisních politických harcovníků, kmotrů a mafiánů, prokázali jasný úmysl rozvrátit a ukončit úspěšnou spolupráci s parlamentní stranou Úsvit.

My budeme pokračovat v tom, co jsme před rokem všichni společně slíbili občanům naší vlasti. Nikdy neustaneme v boji za záchranu naší země proti islamizaci a proti každému, kdo ohrožuje naše lidská, občanská a politická práva. S Blokem proti islamizaci a s Úsvitem budeme kandidovat ve všech krajích ČR.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kettner (SPD): Prosím vás, už si aspoň přestaňte hrát na demokraty

21:03 Kettner (SPD): Prosím vás, už si aspoň přestaňte hrát na demokraty

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě