Ministr Jankovský: GO a Regiontour jsou středoevropskou špičkou

14.01.2012 6:39

Ministr Kamil Jankovský dnes v Brně slavnostně zahájil 22. ročník mezinárodního veletrhu průmyslu cestovního ruchu GO a zároveň 21. ročník mezinárodního veletrhu turistických možností v regionech REGIONTOUR 2012. Nad oběma výstavami ministerstvo pro místní rozvoj převzalo záštitu.

Ministr Jankovský: GO a Regiontour jsou středoevropskou špičkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský

„Organizátorům veletrhů GO a Regiontour se podařilo i letos vytvořit největší přehlídku turistických možností ve střední Evropě. Tato akce je pro podporu průmyslu cestovního ruchu velmi významná vzhledem k široké nabídce produktů cestovního ruchu, které jsou zde představovány,“ pochválil Kamil Jankovský pořadatele.

 Na brněnském výstavišti si pak prošel některé expozice krajů, turistických regionů a jednotlivých měst České republiky, stejně jako expozice České centrály cestovního ruchu. „Díky novinkám a bohatému doprovodnému programu bude jistě tento ročník veletrhů minimálně stejně úspěšný jako v předcházejících letech,“ řekl poté Kamil Jankovský.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.