ODS: Snaha ČSSD o odsunutí termínu spuštění penzijní reformy je fatální chybou

23.01.2012 21:57

Usnesení Výkonné rady ODS

ODS: Snaha ČSSD o odsunutí termínu spuštění penzijní reformy je fatální chybou
Foto: red
Popisek: Logo ODS

  • Výkonná rada podporuje návrhy na zjednodušení podmínek pro podnikání a na zpružnění pracovního práva představené na 3. ideové konferenci ODS Podnikání a pracovní místa v Hradci Králové. Zejména zdůrazňuje, že považuje za nepřijatelné jakékoli návrhy na zvýšení odvodové zátěže živnostníků a drobných podnikatelů. ODS však zahájí debatu s koaličními partnery o opatřeních, která zabrání zneužívání výdajových paušálů.
     
  • Výkonná rada plně podporuje dosavadní postup předsedy ODS a premiéra Petra Nečase na domácí i evropské úrovni při vyjednávání o připravované smlouvě o fiskální odpovědnosti států eurozóny. Zdůrazňujeme, že referendum o případném vstupu České republiky do eurozóny považujeme za nezbytné.
     
  • Výkonná rada zásadně odmítá proklamace vedoucích funkcionářů ČSSD, kteří vyhrožují odsunutím termínu pro spuštění penzijní reformy. Odklad tohoto klíčového kroku by byl fatální chybou. Je nepochopitelné, že ČSSD na jedné straně podporuje kroky vedoucí ke stabilizaci veřejných rozpočtů v členských státech EU, na domácí půdě ale takové kroky systematicky bojkotuje.
     
  • Výkonná rada projevuje úctu zesnulému olympionikovi a dlouholetému členu a podporovateli ODS Jiřímu Raškovi. 

reklama

autor: ODS

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.