Paroubek: Národní socialisté představili volební program pro Ústecký kraj

25.06.2012 11:41

Národní socialisté v sobotu 23. května v Ústí nad Labem představili svůj program pro Ústecký kraj pro podzimní krajské a doplňovací senátní volby, které se uskuteční na podzim tohoto roku.

Paroubek: Národní socialisté představili volební program pro Ústecký kraj
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

Program pod názvem „Důsledně proti kriminalitě, korupci a hospodářským růstem proti nezaměstnanosti“ se zabývá několika základními programovými okruhy, kam kromě hospodářství, boje proti sociálnímu vyloučení a bezpečnosti občanů patří také problematika zdravotnictví, ľivotního prostředí, ąkolství či kultury.

Představili jsme dnes veřejnosti naąe návrhy na řeąení problémů Ústeckého kraje a kaľdý občan kraje jiľ dnes můľe do naąeho programu nahlédnout na naąich internetových stránkách  www.nslev21.cz či na stránkách ústecké krajské organizace  www.ustecky.nslev21.cz. Největąími problémy Ústeckého kraje jsou kriminalita, korupce a dále nedostatečný hospodářský růst, z něhoľ plyne dlouhodobě vysoká nezaměstnanosti. Proto se v naąem programu pro Ústecký kraj těmto problematikám podrobně věnujeme a nabízíme občanům kvalitní cestu, jak stávající situaci řeąit.

Mezi daląí priority nár. soc. v Ústeckém kraji, jejichľ řeąení bude nezbytné, patří:  
·         zadluľování kraje
·         sniľující se úroveň středního, zejména učňovského ąkolství a nesystémové slučování středních ąkol
·         neprůhledné přerozdělování peněz z evropských fondů a veřejných zdrojů
·         desítky tisíc tun zdraví ąkodlivých kalů z Ostravska, které jsou skladované a spalované na území Ústeckého kraje
·         znečiątěné ovzduąí

Věříme, ľe občané v Ústeckém kraji si zaslouľí kvalitní a důvěryhodné politiky, kteří se budou starat o chod a rozvoj kraje. Jsme toho názoru, ľe stávající velká koalice ČSSD a ODS toho není schopno, a to ani v budoucnu. Důkazem toho je celá řada kauz a podezření z korupce v případě politiků z vedení Ústeckého kraje, která v posledních dnech a týdnech zaplavuje veřejný prostor.

Národní socialisté dnes rovněľ schválili kandidátku strany pro krajské volby v Ústeckém kraji a dva kandidáty pro doplňovací senátní volby. Kandidátem nár. soc. ve volebním obvodě Litoměřicko-Slánsko bude místopředseda strany Jiří ©légr. Ve volebním obvodě Chomutov bude kandidátem strany Jiří Cingr, předseda regionální rady ČMKOS.

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21 a kandidát na hejtmana Ústeckého kraje

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.