Paroubek: Pan Škárka není korupčníkem. Postavil se naopak korupci čelem

12.01.2012 15:16

Jednání s poslancem J. Škárkou se blíží k úspěšnému konci, strana má nově zastoupení v Karlovarském kraji.

Paroubek: Pan Škárka není korupčníkem. Postavil se naopak korupci čelem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Předseda Národních socialistů – levice 21. století Jiří Paroubek se v minulých dnech setkal s dalšími politiky, kteří mají zájem o vstup do nár.soc. strany či o navázání bližší spolupráce.

Prvním z těchto politiků byl nezařazený poslanec Jaroslav Škárka, který by se v dohledné době mohl zapojit do bližší spolupráce s NS-LEV 21 na půdě Poslanecké sněmovny. „Po ukončení možného soudního řízení ohledně obálkových metod pana Bárty není vyloučen ani vstup poslance Škárky do naší strany,“ uvedl předseda strany Jiří Paroubek na čtvrteční tiskové konferenci.

Jaroslav Škárka ujistil předsedu strany, že peníze z údajné korupční nabídky ze strany Víta Bárty využil pouze ve finanční tísni, kdy byl z bezpečnostních důvodů nucen omezit výběry z bankomatu. „Jsme přesvědčeni, že pan Škárka není korupčníkem, ale člověkem, který se korupci v nejvyšších kruzích vládní politiky postavil čelem,“ dodal Jiří Paroubek.

Strana Národních socialistů – levice 21. století je od včerejšího dne rovněž zastoupena v zastupitelstvu Karlovarského kraje. Novým členem NS-LEV 21 se totiž stal Petr Kuliš, který k národním socialistům přestoupil ze sociální demokracie.

„Primárním důvodem pro můj odchod z ČSSD byla nespokojenost se stavem a úrovní chování některých sociálních demokratů v karlovarské organizaci. V poslední době však nejsem spokojen ani s poměry, které panují v ČSSD na centrální úrovni, kdy jsou potlačovány kritické názory především z široké členské základny. V řadách NS-LEV 21 bych se chtěl i nadále věnovat především oblasti kultury, a to jak na krajské, tak i na celostátní úrovni. Mandátu krajského zastupitele se nehodlám vzdát, neboť svou politickou kariéru vnímám především jako službu pro občany a nehodlám zradit program, za který jsem byl zvolen,“ vzkázal nový člen NS-LEV 21 a předseda Komise pro kulturu, lázeňství a cestovní ruch Karlovarského kraje Petr Kuliš.

Tomáš Sazima, tiskový mluvčí NS-LEV 21

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

reklama

autor: NS - LEV 21

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…