Středočeská ČSSD: Nový hejtman bude zvolen 4. července

21.05.2012 19:40

Rada kraje dnes projednávala současnou situaci ve Středočeském kraji.

Středočeská ČSSD: Nový hejtman bude zvolen 4. července
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Rada kraje určila nejbližší možný termín zasedání Zastupitelstva na 4. června 2012, mimo jiné bude na tomto zasedání zvolen nový hejtman či hejtmanka, jež povede kraj do podzimních krajských voleb.

Dalším bodem programu byla situace ohledně výpovědí a výběrových řízení na autodopravce. Rada se rozhodla zrušit výpovědi autobusovým dopravcům, které před rokem obdrželi od Středočeského kraje.

Jak uvedl náměstek hejtmana pro dopravu Robin Povšík, tím pro dopravce a cestující skončí období nejistoty. Zároveň Rada rozhodla i o pozastavení výběrových řízení na nové autobusové dopravce.

V neposlední řadě se Rada kraje zabývala projektem Buštěhradského zámku a jeho přilehlých zahrad.  Projekt bude nutné podrobit auditu, který určí, zda byl projekt včetně výběrových řízení na dodavatele a žádosti o dotaci z Regionálního operačního programu Střední Čechy v pořádku.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!