Trojice občanských aktivit podporuje kandidaturu hokejisty Jiřího Šlégra

16.08.2016 11:45

Tři občanské aktivity působící v okrese Most se rozhodly podpořit kandidaturu hokejisty Jiřího Šlégra, obyvatele města Litvínova, ve volbách do Senátu.

Trojice občanských aktivit podporuje kandidaturu hokejisty Jiřího Šlégra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Šlégr

Hokejistu kandidujícího za Českou stranu sociálně demokratickou (ČSSD) nově podporují Sdružení Mostečané Mostu (SMM), Sdružení Litvínováci (SL) a Severočeši Meziboří (SčMe).

„Protože je člověkem s otevřeným srdcem, životním nadhledem a širokým názorovým záběrem, vítá podporu také od ostatních slušných občanů. Proto Sdružení Mostečané Mostu, Sdružení Litvínováci a Severočeši Meziboří jsou ti hráči na volebním ledě, kteří budou Jiřímu Šlégrovi přihazovat perfektní nahrávky – a díky jim aktér volebního klání nastřílí soupeřům jednu branku za druhou,“ praví se v oznámení o podpoře.

Nejde o náhodnou podporu. Jiří Šlégr je členem Zastupitelstva města Litvínova – a byť v něm reprezentuje jiný volební subjekt, spolupracuje se Sdružením Litvínováci. To je vystavěno na stejném principu jako Sdružení Mostečané Mostu a Severočeši Meziboří.

O Jiřím Šlégrovi je obecně známo, že je zastáncem slušné politiky vytvářené pro široké spektrum lidí. Politiku vnímá – ať komunální, krajskou či celostátní – jako službu občanům.

„Dnešní hektická doba – doslova přeplněná událostmi – vyžaduje, aby se slušní občané navzájem podporovali. Buďto vyhraje SLUŠNOST, nebo… Nebojme se a pojďme do toho!“ vyzývají občanské aktivity.

Petr Prokeš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice