Ústecká ČSSD: Ne my, ale TOP 09 kradla tak, že ani poledne nedržela

04.10.2012 18:13

KVV ČSSD se ohrazuje proti manipulativním výrokům Kalouska.

Ústecká ČSSD: Ne my, ale TOP 09 kradla tak, že ani poledne nedržela
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

Krajský výkonný výbor (KVV) ČSSD v Ústí nad Labem odmítá přirovnání situace na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR (MPSV) se stavem v  Ústeckém kraji. Rovněž se ohrazuje proti výrokům ministra financí Miroslava Kalouska na adresu hejtmanky a považuje je za účelové a zmanipulované. Cílem představitelů TOP 09 je odvrátit pozornost od podivných praktik nejenom na MPSV a kamarádských vazeb mezi ministrem Jaromírem Drábkem a jeho náměstkem Vladimírem Šiškou. „Část TOP 09 v České republice kradla, ani poledne nedržela, o tom není pochyb,“ konstatuje KVV ČSSD a připomíná například kauzu letadel CASA bývalé ministryně Parkanové za TOP 09, kde měl stát přijít téměř o 700 milionů korun.

Ministr Jaromír Drábek nese plnou zodpovědnost za činy svého náměstka, protože si ho osobně vybral a jako svého dlouholetého kamaráda jmenoval do funkce náměstka ministra. Naproti tomu Pavel Kouda byl voliči zvolen do Zastupitelstva Ústeckého kraje a zastupitelstvo ho následně zvolilo do funkce radního a náměstka hejtmanky se zodpovědností za oblasti zdravotnictví a ekonomiky.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.