Ráj feťáků, dealerů a mafie. Toto zde Fialova vláda chce? Okamura si to myslí čím dál více

25.02.2024 0:01 | Rozhovor

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR „Nabývám dojmu, že Fialova vláda snad lobbuje za narkomafii,“ říká Tomio Okamura. Chce snad Fialova vláda, aby se z naší země stal ráj feťáků, dealerů a narkomafie? Nic jiného prý v této zemi za chvíli fungovat nebude, třeba zemědělce vláda společně s EU zničila a teď je ještě drze uráží řečmi o Putinových agentech.

Ráj feťáků, dealerů a mafie. Toto zde Fialova vláda chce? Okamura si to myslí čím dál více
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střípky z politiky: Politická situace 2024. Bude lépe? Debatovali Tomio Okamura a Petr Mach

I do Česka dorazily protesty zemědělců. Od ostatních evropských zemí se ale odlišovaly vládní rétorikou, když politici pětikoalice vykládali, že za protesty stojí „proruské síly“, či „lidé, co nikdy neviděli pole“, jak řekl ministr zemědělství a magistr teologie Marek Výborný. Nevypovídá to spíše o úrovni současné pětikoaliční reprezentace státu?

Odsuzuji arogantní a urážlivé vyjadřování premiéra Fialy, ministra zemědělství Výborného z KDU-ČSL a dalších vládních politiků na adresu nespokojených zemědělců. Ze strany vládních představitelů se jedná o nepravdivou a neomluvitelnou veřejnou dehonestaci jedné skupiny občanů ČR. Když se pětikoalici někdo nelíbí, označí ho za proruského či za Putinova agenta. Už jim naprosto schází argumenty, proto jen sprostě a agresivně kopou okolo sebe.

Politika Fialovy vlády poškozuje a ničí české zemědělství, likviduje zemědělské podnikání, vede k neustále se zvyšujícím cenám potravin pro české občany a trvale snižuje naši potravinovou soběstačnost. Evropská unie za podpory dosavadních vlád včetně té Fialovy zničila české zemědělství.

Zničila? Silná slova. To by chtělo nějak doložit, pane předsedo.

Dlouhodobé statistiky ukazují, že potravinová soběstačnost Česka klesá. Soběstačnost Česka radikálně klesla po vstupu na společný trh Evropské unie. Ve výrobě vepřového masa se snížila z 94,5 % v roce 2003 na 43,2 % v roce 2020, ve výrobě drůbežího masa z 92,0 % na 59,8 %, másla ze 126,6 % na 71,6 %, jablek ze 100,2 % na 79,9 % a zelí ze 77,5 % na 56,7 %, uvedla Renata Vodičková, vedoucí oddělení statistiky zemědělství a lesnictví Českého statistického úřadu.

Problémy českého zemědělství a potravinářství současná vláda absolutních amatérů dlouhodobě ignoruje a její členové nehájí zájmy našeho zemědělství v orgánech EU, kde jsou v oblasti tzv. unijních dotací čeští zemědělci dlouhodobě znevýhodněni a diskriminováni. Prioritou SPD je naopak podpora českého zemědělství, které je strategickým pilířem naší prosperity a životní úrovně občanů a má i důležitou funkci v oblasti ochrany přírody a krajiny.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Hona, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJan Fišer , 25.02.2024 12:10:01
Souhlasím s Okamurou ale obávám se, že pokud zůstaneme součástí EU nic nám nepomůže. EU je plně ovládána globalistickými sionistickými centry v Londýně a New Yorku a nemá v čele nikoho politicky schopného, žádného lídra s přirozenou autoritou, nikoho, kdo by byl schopen se postavit světovládným ambicím globálistů, jejichž součástí je i likvidace evropské civilizace.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…