Soused Kliniky: Darebáctví. Neštítí se žádných hanebností a podlosti. Korupce. Občany to bude stát sto milionů. A role Stropnického, Krnáčové a Babiše...

25.05.2016 11:14

ROZHOVOR Stanislav Jánský má trvalé bydliště na Praze 3 již 16 let a bydlí jednu minutu chůze od takzvaného sociálního centra Klinika, které provozují lidé navázaní na levicově extremistické autonomistické, anarchistické a squatterské hnutí. Pokud Praha Kliniku koupí, bude ji to dle něho i s rekonstrukcí stát kolem sta milionů. „To je pěkný příklad politického darebáctví a de facto korupce ze Strany zelených, KDU-ČSL, Andreje Babiše a jeho hnutí ANO a části ČSSD. Tyhle strany de facto otevřeně říkají, že dají 100 milionů korun, aby vytvořily základnu pro své de facto ‚milice‘, které budou nejspíš v budoucnosti terorizovat politické protivníky,“ varuje Jánský.

Soused Kliniky: Darebáctví. Neštítí se žádných hanebností a podlosti. Korupce. Občany to bude stát sto milionů. A role Stropnického, Krnáčové a Babiše...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Solidární pochod za zachování centra Klinika, kterému Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových odmítl prodloužit smlouvu

Anketa

Připadá pro vás v úvahu Michal Horáček coby kandidát na prezidenta?

6%
94%
hlasovalo: 20275 lidí

Policie a hasiči opět tento týden zasahovali v objektu takzvané Kliniky na pražském Žižkově. V objektu měla být nahlášena bomba. To je již podruhé během několika dnů. Co tomu jako soused říkáte?

Bohužel se naplňuje moje obava, že cílem pravdoláskařských anarchistů je dělat sousedům objektu ze života peklo. Prostě snažit se vyvolávat různé incidenty, které budou znepříjemňovat život běžným Čechům v okolí a současně tak posunou hranici toho, co si mohou anarchisté a pravdoláskaři dovolit. Nejprve se pokusili v únoru zinscenovat fiktivní útok údajných neonacistů, za kterým stáli velmi pravděpodobně jejich kumpáni z nějakého podobného levicově extremistického hnutí jako je třeba  Antifa a pravděpodobně část bezpečnostních složek a některých ultralevicových politiků.

Pak to byla ta provokace s posprejováním „hate free“ podniků. Což byla opět evidentně předem zinscenovaná akce, která se měla pokusit ospravedlnit zásahy proti skutečné opozici a obhájit novou de facto totalitní „anti hate“ legislativu z pera ministra Pelikána z hnutí ANO.  Mimochodem, objekt Kliniky sloužil tehdy podle všeho jako zázemí pro následnou demonstraci proti „xenofobii“, kterou si již předem zřejmě připravili. Viděl jsem tam přijíždět ten večer dodávky s nějakými transparenty a plakáty.

Počkejte, jaké mají tyhle události souvislost s nahlášenou bombou v objektu?

Já bych se vůbec nedivil, kdyby to opět anarchisté z Kliniky, či jejich kumpáni z podobných organizací, udělali sami.

Proč by to podle vás měli dělat?

Jednak asi počítají s následnou určitou solidaritou neinformované veřejnosti, neboť hlavní mainstreamová média jsou zcela otevřeně na jejich straně. Jako, že budou „chudáci“, kterým všichni ubližují a propagandisticky se jim podaří zamlžit fakt, že budovu okupují protiprávně a ještě se aktivně účastní příchodu muslimských a afrických imigrantů do naší země... A pak se možná úplně obyčejně nudí. Vždyť většina z obyvatel a návštěvníků objektu Kliniky jsou nikdy v životě skutečně nepracující individua z různých neziskovek, státních úřadů, humanitních fakult, či čerpači různých grantů, dotací a podobně, či je živí rodiče. Policejní zásahy, demonstrativní lezení na střechu a tak dále jim můžou připadat jako zajímavé zpestření všedních dnů. Také možná testují, co si všechno mohou dovolit vůči svým názorovým oponentům a veřejnosti. Nehledě na tom, že je nejspíš těší, že běžným Čechům v okolí mohou znepříjemňovat běžný život, což je vrchol blaha pro každého neomarxistu.  

Jak to myslíte?

Neomarxisté přece nejvíce nenávidí společnost. Tedy u nás běžné Čechy, kteří mají rádi svoji zemi, kulturu, tradice... Neomarxista nechce již na rozdíl od marxisty zajistit sociální rovnost. Jemu nejde o znárodňování podniků či  bank. Naomarxista chce sám být bohatý a užívat si veškerého luxusu. Aby toho dosáhnul, nebude se štítit žádné hanebnosti a podlosti a klidně se bude kamarádit s největšími gaunery, či brát peníze od různých darebáků. Neomarxista rovněž nevynechá žádnou příležitost, aby mohl běžným Čechům ztrpčovat život.

Máte na mysli nějaké konkrétní jména?

Vcelosvětovém měřítku třeba George Soros. U nás třeba Zdeněk Bakala. Ten první má na svědomí již tisíce mrtvých a miliony ožebračených lidí, díky podvracení různých států a vyvolávání různých převratů jako třeba naposledy na Ukrajině – či nyní v Makedonii, kde chce svrhnout pomocí různých neziskovek vládu, aby mohla dál pokračovat muslimská imigrantská invaze. Ten druhý zase podvodně zprivatizuje OKD za zlomek skutečné tržní ceny, podvede majitele hornických bytů a oklame investory a připraví je o miliardy. Ale neomarxisté a pravdoláskaři si od něj vesele nechávají financovat různé „knihovny Václava Havla“ a jiné pochybné podniky. Stejně jako jim nesmrdí peníze od George Sorose.

Jak se díváte na plán pražského magistrátu na získání budovy od státu s tím, že ji dá anarchistům zdarma k užívání?

To je pěkný příklad politického darebáctví a de facto korupce ze Strany zelených, KDU-ČSL, Andreje Babiše a jeho hnutí ANO, a části ČSSD. Tyhle strany de facto otevřeně říkají, že dají 100 milionů korun, aby vytvořily základnu pro své de facto „milice“, které budou nejspíš v budoucnosti terorizovat politické protivníky. Stejně jako to vidíme třeba v Německu, kde hnutí Antifa, za více méně tichého souhlasu stávajícího politického establishmentu, otevřeně terorizuje skutečnou opozici AfD a Pegida.

Běžná jsou vytlučená okna, zapálená auta, fyzické napadání členů AfD a podobně. K tomuhle má zřejmě Klinika současnému politickému establismentu v budoucnosti sloužit. Velké většině Čechů se rovněž nelíbí řízená islamizace Evropy či nastolování byrokratické totality. Vznik skutečně silné antisystémové strany je tedy jen otázka času. Proto se establishment bude snažit všechny antisystémové aktivity snažit dusit již v zárodku směsicí byrokraticko-represivních násilnických metod.

Jak jste přišel k té částce 100 milionů korun?

Objekt se totiž musí zcela zrekonstruovat, neboť je v katastrofálním stavu. Normálně by rekonstrukce stála ca 60 až 70 milionů. To kdyby to stavěla soukromá firma pro soukromého investora, který by si hlídal náklady. Pražský magistrát má ale pověst, že jím financované stavby obvykle stojí z nějakého záhadného důvodu vždy výrazně více.  Povšimněte si, že zatím vládní koalice vůbec o penězích nemluví, přitom jak pan Stropnický mladší, tak primátorka Krnáčová jsou na Klinice občas k vidění a musí tedy stav objektu znát. Ale z nějakého záhadného důvodu o skutečných nákladech na rekonstrukci objektu mlčí. Přesto ho následně chtějí dát svým anarchistickým spolusoudruhům zdarma k užívání.

Obyvatelé Kliniky ale argumentují, že se jedná o nekomerční komunitní aktivitu. Proto je podle nich nájem zdarma v pořádku...

Tak zaprvé tam provozovali komerční aktivity. Kavárnu, kde po vás chtěli za konzumaci nápojů normálně platit, či koncery, kde se vybíralo „dobrovolné“ vstupné a prodával toast sýr/šunka v hodnotě zhruba 5 korun za 25 korun. To jsem zažil loni na vlastní kůži a těžko to mohu označit jinak než normálně komerční aktivity. Zadruhé se nejedná o žádné autonomní centrum nějakých nadšenců. Kdyby to byla pravda, tak je již policie dávno vystěhovala a ještě by je majitel objektu popotahoval u soudů a chtěl po nich náhradu škody. Tady jde o politickou aktivitu napojenou na špičky politického establishmentu. Vždyť bez tichého souhlasu Andreje Babiše by objekt k užívání nikdy anarchisté nedostali. Plus se tam běžně objevují přední politici z hnutí ANO jako primátorka Krnáčová, či ČSSD – ministr Dienstbier, či zelených – Stropnický. Prostě pro pravdoláskaře neplatí žádná pravidla a zákony. To je smutný důkaz hlubokého úpadku naší polistopadové společnosti.

Jaký očekáváte vývoj ohledně Kliniky?

Bohužel poslední události ukazují, že se situace bude asi zhoršovat. Anarchisté si budou troufat víc a víc. Protože vidí, že jim vše projde. Vůbec by mě tedy v budoucnosti nepřekvapil nějaký skutečně velký incident na Klinice či v jejím okolí. Ať to již bude opět nějaká akce „pod falešnou vlajkou“, či útok na politické oponenty a jejich majetek. A to ani nechci domyslet, až k nám vláda začne masivně vozit „přidělené“ muslimské imigranty. Obávám se, že nás tady na Žižkově čekají zajímavé časy. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

13:41 „Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

VIDLÁKŮV TÝDEN Že v preferencích stoupají ti, kteří objeli s protivládními akcemi republiku? „Konečn…