Tomio Okamura: Jsme připraveni jít do vlády. Toto vše po Fialovi změníme!

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
26.11.2023 14:57 | Rozhovor

Fialova vláda přinesla rekordní pokles životní úrovně a rekordní pokles reálných mezd. Přinesla rekordní zdražování i rekordní zadlužování a také pokles HDP. A řešit to chce rekordním zvýšením daní, které přinese jen další zdražování, pálí do pětikoaliční vlády Tomio Okamura, jehož hnutí SPD se podle čerstvého průzkumu agentury STEM pro CNN Prima News dostalo na druhé místo za hnutí ANO Andreje Babiše.

Tomio Okamura: Jsme připraveni jít do vlády. Toto vše po Fialovi změníme!
Foto: Hana Brožková
Popisek: Tomio Okamura

V Nizozemsku zvítězila Strana pro svobodu (PVV) Geerta Wilderse, která je společně s SPD v evropské frakci vlasteneckých stran Identita a demokracie. Co tomu říkáte?

Mám z toho obrovskou radost a svému dlouholetému kamarádovi a spojenci SPD Geertovi gratuluji! Hlavními tématy nizozemských předčasných voleb byla kritika migrace a Green Deal EU. Geert prosazuje mimo jiné zastavení udělování azylu nelegálním imigrantům, zákaz islámských škol, koránu a mešit v Holandsku a vystoupení z EU. Hnutí SPD není v Evropě osamocené. Máme silné evropské partnery v čele s Marine Le Penovou, Matteem Salvinim a Geertem Wildersem, rakouskou FPÖ, německou AfD, Vlámský zájem a další, kteří společně s námi v naší evropské frakci prosazují náš politický program. Chceme být po evropských volbách příští rok v červnu nejsilnější frakcí v europarlamentu. Když uspějeme, můžeme pak blokovat Green Deal EU a další nesmysly z Bruselu.

Myslíte si, že se Geertu Wildersovi podaří sestavit vládu?

To nevím. Určitě proti němu bude obrovský tlak a globalistické strany a síly udělají vše pro to, aby se v Parlamentu proti němu spojily a aby ve vládě nebyl. Ale věřím, že udělá maximum pro to, aby sestavil vládu, která bude hájit zájmy Nizozemska.

A kdyby ho přece ostatní strany obešly a vládly by bez něj?

Mainstreamové strany by tak ukázaly, že nerespektují demokratickou vůli občanů. Zatopily by tím ještě více pod kotlem, tlak nespokojenosti v papiňáku by stoupal a časem by to bouchlo v mnohem větší intenzitě. Lidé nenechají věčně pošlapávat svá práva a zájmy. Lidé vidí selhávání a šílenosti Evropské unie a také jsou často oběťmi útoků a kriminality imigrantů.

Připomínám, že k dalšímu děsivému útoku lidí severoafrického původu na bělochy došlo ve Francii. „Jsme tu, abychom pobodali bílé lidi,“ křičel ve Francii gang a ubodal šestnáctiletého chlapce na vesnické taneční zábavě. Útočníci navíc zranili množství dalších lidí, dva z nich zůstávají v kritickém stavu. Pachatelé jsou severoafrického původu a někteří již mají francouzské občanství, včetně hlavního podezřelého. Zatčeno bylo zatím devět lidí.

Šílenost nadvlády neomarxistického diskursu a práva dokládá příběh 34letého kriminálníka Yaquba Ahmeda, který se v Británii provinil znásilněním, a kterého letos v létě Velká Británie poslala zpět do afrického Somálska. Prosadit tento krok trvalo osm dlouhých let a desítky soudních stání. Britské daňové poplatníky to vyšlo zhruba na milion liber. Nežádoucích migrantů jsou přitom v západní Evropě miliony!

Stávající nizozemská vláda tento měsíc těsně před volbami dokonce oficiálně pozvala na návštěvu vysokého představitele afghánského Tálibánu Abdula Bariho Omara, který následně při veřejném vystoupení v německém Kolíně nad Rýnem provolával Alláhu akbar, šířil ideje Tálibánu a žádal peníze na podporu hnutí. Prostě šílenost za šíleností.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…