Výhrůžky od Mináře asi zafungovaly. Kolik sype opozici? To by zajímalo Tomáše Vyorala

19.06.2020 16:01 | Zprávy

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Samotného by mě zajímalo, co Minář s Rollem zástupcům politických stran radí,“ poznamenává komentátor Tomáš Vyoral ke schůzce lídrů Milionu chvilek s předsedkyní TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou. Vyoral se dostává i k očekávaným senátním soubojům v Praze, tam totiž začíná být taková konkurence, až si jednotlivé opoziční subjekty překážejí navzájem. Vyoral ovšem nečeká, že by se například Václav Láska s Michaelem Žantovským měli o post senátora utkat negentlemanským způsobem. Na závěr se Vyoral věnuje vývoji ve věci Black Lives Matter, zákazů a přepisování dějin totiž přibývá.

Výhrůžky od Mináře asi zafungovaly. Kolik sype opozici? To by zajímalo Tomáše Vyorala
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová se pochlubila schůzkou s organizátory Milionu chvilek Mikulášem Minářem a Benjaminem Rollem. Dohodli společný postup opozičních stran v nadcházejících senátních a krajských volbách. Domníváte se, že rady Milionu chvilek mohou opozici pomoci, nebo jde spíše o polibek smrti?

Fotku na Facebooku TOP 09 jsem zaznamenal. EUjugend Maxipes Minář a jeho Benjamin TRoll zřejmě začali rozdávat rozumy mezi šesti očima a submisivní lokajové samozvaných demokratických stran bez špetky rozumu, charismatu a zřejmě i charakteru jim rektálním otvorem budou střídavě šplhat až do tenkého střeva. Doufám, že Milion chvilek nenávisti transparentně uveřejní, kolik investuje financí – zjevně nepřímo – do té které z takzvaných demokratických stran. Jinak máme takovou zajímavou demokracii, kdy některé strany jsou dle samozvaných demokratů, mezi které patří i tři výše zmínění, demokratické a jiné ne. Myslím si, že už jenom vážně míněné osobní schůzky s nikým nevolenými nedouky bez jakýchkoliv praktických zkušeností v hadrech evokujících Hitlerjugend, jakkoliv mají podporu médií jak kříženci Halíka, Čaputové a Bruselu dohromady, u normálních lidí s rozumem v hrsti budí pochyby či úsměv na rtech. Samotného by mě zajímalo, co Minář s Rollem zástupcům politických stran radí, protože nic než vyhrožování nesouvěrcům, šíření nenávisti a obecné plané řeči jsem od nich doposud nezaznamenal. Polibek smrti by to mohl být, nicméně ten si dávají ti, kteří se s Minářem schází, sami na denní bázi.

Na Praze 5 se pokusí o návrat do Senátu Michael Žantovský. Opoziční strany k této příležitosti natočily video na pražském náměstí Václava Havla. Tam společnými silami Petr Fiala, Vít Rakušan, Markéta Pekarová Adamová, Karel Schwarzenberg a René Živný svého kandidáta představili veřejnosti. Co nového může Senátu a české politice Žantovský přinést?

Nového? Starý kádr z té vyvolené a protežované části disidentské skupiny evidentně napojený na západní zpravodajce a penězovody nám, myslím, nic moc nového nepřinese, neboť  do pravdy, lásky a sametu zahalených lží a nenávisti je v senátu docela plno. Nicméně mohl by třeba bojovat za přejmenování Valdštejnského paláce, v němž senát zasedá, na Havlův palác, případně v něm založit pobočku Knihovny Václava Havla. Nebo by zasedací sál mohl nechat osadit lavičkami Václava Havla. Taky by na plénum mohl pozvat hrdou balkánskou řeznici Albrightovou, nebo alespoň citovat některá moudra z její knihy. Dostane-li se Žanťák do horní komory, tak budou mít neúspěšní prezidentští kandidáti – ať už bývalí, nebo budoucí – typu Drahoše, Fischera, Hilšera či Vystrčila další kamarády do party nekritických uctívačů Václava Havla a EU sojuzu, o tom žádná.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…