Vymývání mozků, zločin, předposranost a vlezdoprdelismus českých médií. ODSák Štěpánek se kvůli Ukrajině neudržel

07.03.2014 9:35 | Zprávy

Většina českých médií v souvislosti s Ukrajinou předvádí informační zločin. ParlamentnímListům.cz to řekl mediální expert, komentátor, spisovatel a hudebník Petr Štěpánek. Příčinu, která k takovému postupu média vede, je těžké najít. „Je to směs lokajství, připosranosti, stádovitosti, předposranosti, hlouposti, pohodlnosti, vlezdoprdelismu," konstatoval lapidárně Štěpánek, který byl v letech 1994-2003 členem a místopředsedou Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a v 90. letech působil i jako redaktor České televize.

Vymývání mozků, zločin, předposranost a vlezdoprdelismus českých médií. ODSák Štěpánek se kvůli Ukrajině neudržel
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Petr Štěpánek, politický glosátor a hudebník

Dlouhodobě sledujete fungování českých médií, jaké máte dojmy z informování o ukrajinské krizi v mainstreamových médiích? Jak to hodnotíte?

To, co zdejší mediální mainstream v souvislosti s Ukrajinou předvádí, je informační zločin. Je fakt neuvěřitelné, že pětadvacet let po sametové revoluci jsou lidé opět vystaveni takhle jednostrannému – a zároveň hloupému – vymývání mozků. Eurounijní propagandisté si v ničem nezadají s někdejšími bolševickými.

ZDE ParlamentníListy.cz komplexně a vyváženě informují o situaci na Ukrajině

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Radim Panenka

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…