Havířov: Děti si letos opět užijí pobyt v penzionu v Písečném nad Dyjí

10.03.2020 21:10

Díky finančnímu příspěvku města Havířova se i v letošním roce uskuteční letní tuzemský rekreační pobyt pro havířovské děti. Již tradiční akci organizačně zajišťuje Odbor školství a kultury magistrátu města Havířova společně se Střediskem volného času ASTERIX. Děti pojedou do Penzionu Rota Písečné v Písečném nad Dyjí v Jihočeském kraji.

 Havířov: Děti si letos opět užijí pobyt v penzionu v Písečném nad Dyjí
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

„Penzion se nachází v malebné jihočeské obci, v jejímž okolí návštěvníci najdou skvosty jako Slavonice, Dačice či Telč. Děti budou ubytovány ve čtyřlůžkových pokojích s příslušenstvím. K dispozici budou mít klubovnu, relaxační místnost, knihovnu, venkovní dílnu, bazén, minigolf nebo lanovou dráhu,“ uvedla náměstkyně pro školství a kulturu Jana Feberová. V Písečném nad Dyjí stráví děti pod profesionálním dozorem jedenáct dní (od 10. 8. 2020 - 20. 8. 2020) plných bohatého programu, kdy budou moci sportovat, věnovat se turistice, účastnit se poznávacích výletů do okolí, hrát společenské hry a zažít vše, co k rekreačnímu pobytu patří.

Přihlásit na pobyt se mohou všechny děti s trvalým pobytem v Havířově, které se narodily v letech 2006–2012. Přednostně budou zařazeny k pobytu děti, které se nezúčastnily rekreačního pobytu v roce 2019, děti doporučené sociálním odborem Magistrátu města Havířova, děti z rodin, které pobírají přídavek na dítě, a z rodin, kde je zákonný zástupce samoživitelem. „Věříme, že pobyt dětí se i letos vydaří a děti si odvezou spoustu zážitků a vzpomínek na příjemně strávené dny,“ uzavřela náměstkyně Feberová.

Podmínky pobytu ZDE

Žádost o zařazzení dítěte na pobyt 2020 ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…