Aš: Město chystá výstavbu 27 bytů v Nedbalově ulici, už našla firmu, která má byty vybudovat

24.03.2021 21:49

Rada města Aše na schůzi dne 15. března schválila výsledky výběrového řízení na rekonstrukci objektů v Nedbalově ulici na byty.

Aš: Město chystá výstavbu 27 bytů v Nedbalově ulici, už našla firmu, která má byty vybudovat
Foto: wikipedia
Popisek:

Zároveň pověřila starostu města k podpisu smlouvy se společností TERCOM Cheb, která nabídla v aukčním kole nejnižší cenu, a to 40,9 miliónu korun (cena je uvedena bez DPH). Výběrového řízení se zúčastnilo pět uchazečů.

Anketa

Má být Slavia potrestána za údajné rasistické napadení hráče Glasgow Rangers?

4%
96%
hlasovalo: 10277 lidí

Rada města zároveň pro tuto zakázku schválila výsledky výběrových řízení na koordinátora BOZP, kterým je spol. OTP group Praha, a Ing. Jaroslava Radovnického, který nabídl nejnižší cenu v řízení na technický dozor investora. V prázdném křídle bývalé ubytovny a jídelny v Nedbalově ulici vznikne 27 obecních bytů. Součástí zadání jsou také nové inženýrské sítě a úpravy souvisejících zpevněných ploch.

Rozsáhlý ubytovací objekt město Aš před časem odkoupilo od Karlovarského kraje. V druhém křídle se nachází ubytovna v majetku a správě městské společnosti TEBYT, kterou tato společnost v průběhu několika let mnohamiliónovým nákladem zmodernizovala. Kapacita ubytovny je cca 50 osob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.