Aš: Na modernizaci tříd v ZŠ v Kamenné ulici půjdou miliony

11.04.2022 20:27 | Tisková zpráva

Rada města Aše schválila výsledek výběrového řízení na modernizaci učeben v základní škole v Kamenné ulici. Zakázku pro sebe získala společnost STURMBAU Cheb s cenou 1,35 miliónu korun s DPH.

Aš: Na modernizaci tříd v ZŠ v Kamenné ulici půjdou miliony
Foto: wikipedia
Popisek:

Předmětem jsou stavební úpravy cvičné kuchyňky, dílny, učebny fyziky a chemie a učebny informatiky. Předpokládaný termín plnění je květen až srpen 2022. Součástí této investiční akce jsou také dodávky nábytku a konektivity, které se soutěží zvlášť. Podrobnosti k zadávacím řízením jsou k dispozici ZDE.

Předpokládaná cena nábytku a vybavení je 4,5 milionu korun, předpokládaná cena konektivity je dva miliony korun.

Na modernizaci učeben v základní škole Kamenná obdrželo město Aš dotaci EU z Integrovaného regionálního operačního programu (85 %) a od státu (5 %) v celkové výši 8,2 milionu korun, která má výdaje pokrýt z 90 procent. Podrobnosti k dotaci najdete ZDE.

Na investici, nazvanou Podpora polytechnické výchovy a přírodovědných předmětů ZŠ Kamenná Aš, je v rozpočtu města deset milionů korun.

Obdobnou modernizací učeben v nedávné minulosti (2019) prošly také základní školy v Okružní a Hlávkově ulici. Podrobnosti najdete v závěrečných zprávách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

boj s dezinformacemi

Dobrý den, proč se podle vás šíří dezinformace? Není to náhodou proto, že vy politici špatně komunikujete? Ostatně na špatnou komunikaci této vlády poukazují mnozí. A jak přesně s nimi chcete bojovat? Budete odsuzovat všechny názory, které se neslučují s těmi vašemi? To totiž teď děláte. A ještě je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Hradecká ulice bude opravena komplexněji, prodlouží se tím její životnost

19:27 Hradec Králové: Hradecká ulice bude opravena komplexněji, prodlouží se tím její životnost

Součástí rekonstrukce křižovatky Mileta je i oprava Hradecké ulice, na které se měla původně vyměnit…