Aš: O Corrency je zájem, kapacita registrace je téměř vyčerpána

07.09.2023 7:29 | Tisková zpráva

V polovině července jsme informovali o tom, že do projektu Corrency vstoupilo již 200 občanů města. Nynější statistika uvádí, že kapacita zájemců je téměř vyčerpána. Včera jsme dosáhli 1973 zaregistrovaných občanů, to znamená, že volných „míst“ je už jen necelá třicítka. Zaregistrovaných místních podnikatelů je 36 a působí zejména v segmentech ubytování, stravování, prodej potravin a nápojů, sportu.

Aš: O Corrency je zájem, kapacita registrace je téměř vyčerpána
Foto: wikipedia
Popisek:

Corrency je projektem podpory místních podniků, do kterého město Aš uvolnilo dva milióny korun. Tyto prostředky byly převedeny na corrency – digitální kredity používané v systému Corrency a jsou rozdělovány mezi dva tisíc obyvatel Aše, kteří se do systému zaregistrují, přičemž každý občan obdrží sumu 1000 correntů, tedy 1000 korun. Ve výsledku občan – zákazník – ušetří 50 % z ceny služeb či výrobku a obchodník bude podpořen v tržbě.

Registrace do systému byla spuštěna od 1. 7. 2023 a correnty je možné uplatňovat od 1. 8. 2023.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.