Aš: Policistou na zkoušku

28.11.2022 17:35 | Tisková zpráva

To je název workshopu, který pro zájemce o práci u policie připravuje Krajské ředitelství Policie Karlovarského kraje. Akce má proběhnout na jaře příštího roku v Aši, dnes (25. 11.) kvůli přípravě proběhlo jednání na radnici.

Aš: Policistou na zkoušku
Foto: wikipedia
Popisek:

„Dojednávali jsme vhodný termín, místo, kde se workshop uskuteční a další podrobnosti,“ informoval místostarosta města Pavel Matala.

Součástí workshopu budou testy fyzické připravenosti, které si zájemci budou moci vyzkoušet, ti úspěšní zde získají certifikát, platný jeden rok. Testy se skládají z běhu na jeden kilometr, člunkového běhu, kliků a celomotorického testu. V rámci workshopu budou také seznámeni s podmínkami přijímacího řízení, včetně psychologického testu.

Workshop v Aši je připravován jako celodenní akce s tím, že dopolední část bude vyhrazena pro školy a odpolední pro veřejnost. Na místě bude také výstava techniky, výstroje a výzbroje, kterou policisté při své práci používají.

Workshop Policistou na zkoušku chce oslovit především ty, kteří mají zájem o smysluplnou a odpovědnou práci a zvažují možnost absolvovat přijímací řízení do služebního poměru příslušníka Policie České republiky. Určen nebude jen pro občany Ašska, ale i pro ostatní zájemce z celého chebského okresu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…