Aš: Připravují se úpravy prostranství u vstupu do úřadu

11.04.2021 6:28

Na mimořádné schůzi dne 7. dubna 2021 Rada města Aše schválila podání žádosti o dotaci na úpravu prostranství před budovou městského úřadu v Kamenné ulici. Zároveň doporučila zastupitelstvu města schválit zařazení celkové částky do rozpočtu města v průběhu roku 2021, za podmínky získání dotace.

Aš: Připravují se úpravy prostranství u vstupu do úřadu
Foto: wikipedia
Popisek:

Projekt na úpravu okolí vstupu do budovy městského úřadu řeší oddělení pěších od automobilové dopravy, nové parkoviště se zhruba dvacítkou parkovacích stání je zamýšleno do prostoru mezi úřadem a panelovým domem v Moravské ulici, s vjezdem a výjezdem do uvedené ulice.

Žádost o dotaci se týká pouze samotného prostranství před vchodem do budovy, kde má kombinací zpevněných ploch a zeleně vzniknout příjemný a hlavně bezpečný přístup do vchodu úřadu. Předpokládaná cena díla je cca 1,2 miliónu korun, přičemž dotace by činila až 80 % nákladů.

Úpravou okolí vstupu by se fakticky dokončily práce na budově z let 2014 a 2015, kdy byl hlavní vchod nově situován do Moravské ulice, tedy do místa, v jehož blízkosti parkují služební auta úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…