Aš: Slovanskou ulici čeká oprava, měsíc se tu bude jezdit jedním pruhem

09.09.2023 7:29 | Tisková zpráva

Od 25. září do 24. října bude probíhat oprava povrchu komunikace a chodníků v ulici Slovanská. Vyplývá to z příslušného rozhodnutí Odboru dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu v Aši, kterým byla ve Slovanské ulici povolena částečná uzavírka komunikace, a to v celé její délce.

Aš: Slovanskou ulici čeká oprava, měsíc se tu bude jezdit jedním pruhem
Foto: wikipedia
Popisek:

Opravovaný úsek měří cca 600 metrů (Slovanská bude opravena v celé její délce, od křižovatky s Okružní až po křižovatku s Hlavní), stavební práce budou probíhat za provozu, řízeného kyvadlově proškolenými pracovníky zhotovitele, to znamená, že průjezdný bude vždy jeden jízdní pruh. Stavbu provede společnost Algon Praha, vítěz výběrového řízení, cena je 5,606 miliónu korun (včetně DPH).

Pro tento rok jsou v Aši připravovány opravy ještě dalších tří úseků - místní komunikace v Dolních Pasekách a vozovky v ulicích Wolkerova,a Okružní. Celkem se letos opraví kilometry vozovek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…