Aš: Vjezd do města v Mokřinách by měl doznat změn

23.08.2022 10:29 | Tisková zpráva

Využití zbývajících prostor bývalé střední průmyslové školy textilní, koupě a využití bývalého kojeneckého ústavu v Neumannově ulici a bytového domu v Moravské ulici, oživení vjezdu do města, jednotný mobiliář města, koncepce parků v Aši.

Aš: Vjezd do města v Mokřinách by měl doznat změn
Foto: wikipedia
Popisek:

To jsou některá témata, kterými se koncem července zabývala komise rady města pro strategický rozvoj a cestovní ruch. Rada města na schůzi dne 15. srpna některé náměty vybrala k realizaci. Oddělení regionálního rozvoje uložila připravit návrh grantového systému zaměřeného na nové fasády a zeleň.

Oddělení má zároveň navrhnout úpravy a oživení vjezdu do města v Mokřinách dle námětů komise (doplnění prostoru záhony a keři, odbahnění rybníčku u přečerpávací stanice CHEVAK a úprava okolí, úpravy fasád domů, odclonění nevzhledných budov zelení či vhodným plotem, atd.).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…