Benešov: Město vybavuje jednotku dobrovolných hasičů

04.01.2023 10:13 | Tisková zpráva

Za účelem plnění úkolů v oblasti požární ochrany a zajištění akceschopnosti Jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Benešov, zakoupilo Město Benešov, v rámci Programu 2022 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu podpory dobrovolných hasičů a složek IZS v rámci Tematického zadání Podpora akceschopnosti jednotek SDH obcí, pro tuto jednotku další vybavení a ochranné pomůcky.

Benešov: Město vybavuje jednotku dobrovolných hasičů
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Nákup tohoto vybavení v hodnotě 146 tis. Kč byl realizován s finančním přispěním Středočeského kraje v rámci projektu ,,Nákup materiálně technického vybavení pro zajištění akceschopnosti JSDH Benešov, evidenční číslo projektu HAS/SDHAK/046756/2022.“ Dotace byla ve výši 100 tis. Kč.

K materiálnímu vybavení, kterým Jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Benešov (JSDHO Benešov) disponuje, přibyla motorová pila a lékárnička. Co se týče ochranných pomůcek, jedná se především o ochranné obleky, obuv, rukavice, kukly, přilby a svítilny na přilbu s držákem.

Nakoupené vybavení a ochranné prostředky budou využívány JSDHO Benešov při plnění úkolů v oblasti požární ochrany a při mimořádných událostech na území města. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Třídit odpady je povinností každého z nás

19:27 Liberec: Třídit odpady je povinností každého z nás

V rámci obecního systému odpadového hospodářství platí pro obyvatele a majitele nemovitostí některé …