Beroun: Občané města třídí odpad nejlépe ve Středočeském kraji

22.12.2018 6:32

Město Beroun zvítězilo v soutěži My třídíme nejlépe v kategorii obcí nad 10 tisíc obyvatel, se ziskem 749,9 bodu před druhým Mělníkem 428,4 bodu. Na 3. místě skončily Říčany s 360,3 bodu.

Beroun: Občané města třídí odpad nejlépe ve Středočeském kraji
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Slavnostního vyhlášení vítězů se v Galerii Mánes v Praze zúčastnila starostka Soňa Chalupová, která také převzala speciální sošku vyrobenou z recyklovaných materiálů, diplom a šek na 60 000 korun.

Vyhlašovatelem soutěže je autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a. s., a Středočeský kraj v rámci projektu „Podpora recyklace a využití odpadů z obcí Středočeského kraje v roce 2018“.

Do soutěže je automaticky zapojeno všech 1137 středočeských obcí, které jsou evidovány v systému EKO-KOM. Dodejme. že finanční odměna bude použita na zvelebení kontejnerových stání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…