Beroun: Připravuje se obnova naučné stezky Po stopách českých králů

28.05.2021 11:11

Destinační agentura Berounsko připravuje obnovu naučné stezky Po stopách českých králů, na které se podílejí města Beroun a Králův Dvůr a obec Srbsko.

Beroun: Připravuje se obnova naučné stezky Po stopách českých králů
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Naučná stezka vznikla v roce 2010, za tu dobu však původních 10 panelů nahlodal zub času a bohužel i vandalismus. Některé panely dokonce zmizely.

V rámci obnovy dojde k aktualizaci textů a fotografií, panely budou korespondovat s jednotným vizuálním stylem Berounska. V rámci města Beroun bude stezka nově rozšířena o panel, který se bude týkat Litavky a bude umístěn poblíž skateparku. Druhý nový panel v Berouně bude umístěn u lávky přes Berounku a upozorní na rozmanité ptactvo včetně toho, čím je vhodné ptáky krmit a čím nekrmit. Stejně jako Beroun se i město Králův Dvůr rozhodlo pro rozšíření stezky o dva panely. Celkově tak naučná stezka bude čítat 14 panelů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

10:28 Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

Jablonecká náměstkyně primátora pro oblast humanitní přivítala v obřadní síni vítěze okresních kol v…