Beroun: Školní stravování přejde na objednávkový systém

23.02.2023 18:55 | Tisková zpráva

Ve školních jídelnách, kde jídlo zajišťuje společnost Primirest (dříve Scolarest), bude v dubnu nově zaveden objednávkový systém jídel.

Beroun: Školní stravování přejde na objednávkový systém
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Strávníci si budou vybírat ze tří druhů hlavních jídel, z toho jídlo č. 1 bude automaticky předobjednáno. Tuto předobjednávku je možné změnit nejpozději den předem do 12:00. Odhlášení obědů z důvodu nemoci je možné telefonicky nebo mailem do 8:00 ráno. 

Anketa

Kvitujete postup vlády Petra Fialy ve věci války na Ukrajině?

2%
96%
hlasovalo: 48203 lidí

Monitory v jídelnách

Jídlo si budou moci předem objednávat školáci také přímo v jídelnách, kde budou nově instalovány monitory pro objednávkový a výdejový systém. Jak to vypadá v praxi, o tom se zástupci města mohli přesvědčit při návštěvě Tanvaldu, kde tento způsob již delší dobu funguje. Co tedy školáky čeká za novinku? U vchodu do jídelny bude instalován jeden monitor, kde si školáci budou moci objednat obědy na další dny. Další monitory budou u výdejového pultu, kde žák stejně jako obsluha uvidí konkrétní jídlo, které má na daný den objednáno.

Máte již registraci?

Pro využití objednávkového systému je potřeba mít registraci v portálu https://mujprimirest.cz. Pokud nemáte registraci, kontaktujte společnost na e-mailu zr.5540@primirest.cz. Na portálu získáte informace o konzumaci, stavu zůstatků na účtu, nebo zde můžete zakázat či omezit prodej. Pozor na dostatečný zůstatek na kontě, při nedostatečné výši konta není možné realizovat objednávku. Více informací získají žáci ZDE, na stránkách města a ve školách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…