Beroun: Zrekonstruované koupaliště získalo ocenění v soutěži Komunální projekt roku

01.02.2021 18:35

Ani nepříznivá koronavirová situace nevedla ke zrušení v pořadí již šestého ročníku celostátní soutěže Komunální projekt roku 2020. Hodnotitelská komise ocenila také jeden berounský projekt.

Beroun: Zrekonstruované koupaliště získalo ocenění v soutěži Komunální projekt roku
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

V kategorii Sport a veřejné zdraví zvítězilo zrekonstruované venkovní koupaliště na Velkém sídlišti. Kvůli nouzovému stavu a opatřením vlády musel pořadatel soutěže, kterým je časopis Moderní obec a Profi Press, zrušit listopadové slavnostní vyhlášení výsledků v Českém muzeu hudby v Praze. Plastiky ve tvaru srdce z českého křišťálu a symbolický šek na finanční odměnu ve výši 20 tisíc korun za úspěch v soutěži tak tentokrát putovaly za nositeli projektů přímo na radnice.

Zástupci časopisu Moderní obec a představitelé partnera soutěže firmy Colmex tak ve středu 27. ledna předali ocenění v obřadní síni berounské radnice starostce Soně Chalupové a místostarostům Michalu Mišinovi a Dušanu Tomčovi.

„Ceny si velmi vážím. Venkovní koupaliště jsme zrekonstruovali z vlastních prostředků. I přes finanční náročnost rekonstrukce a sezónní provoz je potřeba zohlednit, že se koupaliště nachází uprostřed Velkého sídliště, které je nejlidnatější částí celého města a žije zde hodně rodin s malými dětmi. Koupaliště má své nezastupitelné místo v prázdninové nabídce volnočasových aktivit zdejších obyvatel,“ uvedla starostka Soňa Chalupová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …