Beroun: Zrekonstruované koupaliště získalo ocenění v soutěži Komunální projekt roku

01.02.2021 18:35

Ani nepříznivá koronavirová situace nevedla ke zrušení v pořadí již šestého ročníku celostátní soutěže Komunální projekt roku 2020. Hodnotitelská komise ocenila také jeden berounský projekt.

Beroun: Zrekonstruované koupaliště získalo ocenění v soutěži Komunální projekt roku
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

V kategorii Sport a veřejné zdraví zvítězilo zrekonstruované venkovní koupaliště na Velkém sídlišti. Kvůli nouzovému stavu a opatřením vlády musel pořadatel soutěže, kterým je časopis Moderní obec a Profi Press, zrušit listopadové slavnostní vyhlášení výsledků v Českém muzeu hudby v Praze. Plastiky ve tvaru srdce z českého křišťálu a symbolický šek na finanční odměnu ve výši 20 tisíc korun za úspěch v soutěži tak tentokrát putovaly za nositeli projektů přímo na radnice.

Zástupci časopisu Moderní obec a představitelé partnera soutěže firmy Colmex tak ve středu 27. ledna předali ocenění v obřadní síni berounské radnice starostce Soně Chalupové a místostarostům Michalu Mišinovi a Dušanu Tomčovi.

„Ceny si velmi vážím. Venkovní koupaliště jsme zrekonstruovali z vlastních prostředků. I přes finanční náročnost rekonstrukce a sezónní provoz je potřeba zohlednit, že se koupaliště nachází uprostřed Velkého sídliště, které je nejlidnatější částí celého města a žije zde hodně rodin s malými dětmi. Koupaliště má své nezastupitelné místo v prázdninové nabídce volnočasových aktivit zdejších obyvatel,“ uvedla starostka Soňa Chalupová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…