Beskydské informační centrum Frýdek-Místek rozšířilo svou nabídku služeb

23.12.2015 20:51

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o., se stále snaží vylepšovat svou nabídku služeb, a vycházet tak svým návštěvníkům vstříc. Proto v průběhu podzimu připravilo dvě novinky.

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek rozšířilo svou nabídku služeb
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Budova magistrátu města Frýdek Místek

Tou první a nejzásadnější je možnost platby platební kartou. „V návaznosti na zvýšenou poptávku po tomto způsobu platby, jsme se rozhodli, že pobočky Beskydského informačního centra ve Frýdku, Místku a Frýdlantu nad Ostravicí vybavíme platebními terminály,“ vysvětluje ředitelka Beskydského informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná. Platební kartou tak mohou nyní návštěvníci zaplatit veškerou nabídku suvenýrů a převážnou část vstupenek v předprodejích.

„Druhou novinkou je, že pobočka Beskydského informačního centra na Zámeckém náměstí ve Frýdku se opět po roce stala sběrným místem Rengl,“ dodává Monika Konvičná. Pobočka tak přijímá plakáty pro výlepní místa nejen Frýdku-Místku, ale i v okolí. Standartní termín výlepu ve Frýdku-Místku je neděle, plakáty je proto nutné dodat do Beskydského informačního centra ve Frýdku vždy nejpozději do pátku 12.00 hodin před požadovaným výlepem. Pro okolní obce a města je uzávěrka ve středu ve 12.00 hodin. Výlep v jiné dny je pak možný za expresní příplatek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…