Bílina: Druhá etapa revitalizace uzavře část náměstí

06.06.2018 20:38

Revitalizace náměstí probíhá podle plánu. V pátek 8. června by podle informací zhotovitele měla začít druhá etapa prací, která uzavře pro motoristy část podél obchodního domu Praha a u knihovny.

Bílina: Druhá etapa revitalizace uzavře část náměstí
Foto: red
Popisek: Mírové náměstí v Bílině

Přes náměstí se tedy bude projíždět ze Seifertovy ulice k České spořitelně a dál k radnici nebo do ulice Želivského. Vjezd z Wolkerovy ulice zůstane beze změn, řidiči však už musí počítat, že z tohoto směru budou muset odbočit vpravo, rovně do Zámecké ulice se již z tohoto směru vjíždět nebude. Od kruhového objezdu u radnice budou řidiči moci pouze do Želivského ulice.

Pracím na náměstí zatím přálo počasí, takže vše jde podle stanoveného harmonogramu. Na náměstí současně probíhá i archeologický dozor a průzkum. Zatím se objevil pouze malý problém. “Komplikace se vyskytla pouze ve východní částí náměstí, kde jsme museli odseparovat pomocí geotextílie stávající historickou vrstvu náměstí od nových konstrukčních vrstev,” uvedl Michal Ptáček ze společnosti Metrostav, která práce realizuje.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…