Bílina: Na Kyselce roste multifunkční areál pro celé rodiny

11.04.2017 17:06

Zcela nové hřiště budou moci již zanedlouho využívat děti na Kyselce. U street workoutového hřiště v současné době roste hřiště určené dětem, mladistvým i dospělým.

Bílina: Na Kyselce roste multifunkční areál pro celé rodiny
Foto: red
Popisek: Mírové náměstí v Bílině

 “Dosud nevyužitá travnatá plocha v bezprostřední blízkosti street workoutového hřiště, které je určené zejména mladistvým a dospělým, je vhodná pro rozšíření o další herní prvky. Místo tak budou moci navštěvovat celé rodiny, dospělí si mohou zacvičit a děti zatím pohrát,” uvedla místostarostka Zuzana Bařtipánová.

V době prací je prostor oplocen a z důvodu bezpečnosti pro veřejnost nepřístupný. Plocha se však za několik týdnů otevře a na děti zde budou čekat nové prolézačky, houpačky, lanová pyramida, poletucha a další.

"Pro větší děti a dospělé se chystají nové fitness prvky, které doplní stávající workoutové hřiště. Celý prostor bude oplocen a jeho provoz bude řízen provozním řádem", prozradila místostarostka Veronika Horová. Město tam dále nechá nainstalovat další nezbytný mobiliář jako jsou lavičky, stojan na kola a odpadkové koše.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ekofond jako základ nadstandardní péče o zeleň ve městě

16:14 Jihlava: Ekofond jako základ nadstandardní péče o zeleň ve městě

Ekofond je peněžní fond města Jihlavy, jež se zabývá distribucí finančních prostředků k provozu sprá…